Rohkema info nägemiseks:

BEST CITYGRUPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 892; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BEST CITYGRUPP OÜ kohta arvamuslugu!"

BEST CITYGRUPP OÜ hetkeolukord

Juba 892 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Bestlock asutatud 2014. aastal. 2020. aastast on põhitegevuseks lukkude, lukutarvikute müük ja paigaldus ning mobiilide ning nende tarvikute müük.

Majandustegevusest 2022. aastal

Ettevõtte tegevusalaks on kaubandustegevus. Ukselukkude ja nende tarvikte jaemüük koos paigaldusteenusega moodustas aruandeaasta müügitulust 49%, 2021.aastal 43%. Mobiiltelefonide ning nende tarvikute müük ja hooldus moodustas kogu müügitulust 19%, 2021. aastal 14%.

Ülejäänu osa moodustas igasugune muu müük. Majandusaasta kogu müügitulu oli 293 tuhat eurot, 2021. aastal 384 tuhat eurot.

Ettevõtte majandustegevusega ei kaasne olulisi keskkonna ja sotsiaalseid mõjusid. Oma tegevuses jälgitakse keskkonna säästlikkuse printsiipe.

Aruandeaastal ettevõtte juhtkonnas muutusi ei toimunud.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvad riskid 2022. aastal toimusid arveldused klientide ja tarnijatega eurodes, mistõttu valuutakursi risk puudus. Ettevõtte laenude intressid on seotud

EURIBORI muutusega, mistõttu on intressimäärad tõusnud ning võivad veelgi suureneda.

Eesmärgid ja hinnangud 2023. aastal jätkatakse samal tegevusalal ja olulisis muutusi majandustegevuses ei planeerita. Ettevõtte juhtkond on teadlik maailma majanduses toimuvast ja on analüüsinud sellest tulenevat mõju ettevõtte majandustegevusele ning leidnud, et vaatamata ebakindluse tekitamisele ei avalda olukord olulist mõju ettevõtte tegevusvaldkonnaale ja olenemata keerulisele olukorrale majanduses on juhtkonna hinnangul ettevõtte tegevuse jätkuvus kindel.

BEST CITYGRUPP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.