Rohkema info nägemiseks:

MERAK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 571; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta MERAK OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MERAK OÜs oleme rohkem kui lihtsalt ettevõte; oleme veepiiride loomise pioneerid, mis inspireerivad ja püsivad. Meie teekond algas visiooniga muuta meretööstust, pakkudes täislahendusi monoliitsete, paadi, sadama ja ujumiskohtade jaoks. Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete kohtade kujundamisele, tootmisele ja paigaldamisele, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületavad meie klientide ootusi.

Meie missioon

Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete monoliitsete, paadi, sadama ja ujumiskohtade kujundamisele, tootmisele ja paigaldamisele.' See pühendumus tipptasemele on ilmne igas meie ettevõetud projektis, tagades, et me anname üle mitte ainult teenuse, vaid kestva pärandi.

Meie tooted

Meie tootevalikus on:

  • Monoliitsed kohad: Ideaalsed sadamatele lainekõrgusega kuni 0,5 meetrit, eriti aladel, mida kaitsevad lainemurdjad või looduslikud omadused.
  • Paadisillad: Kujundatud siseveeteede jahisadamatele, pakkudes praktilisi ja kvaliteetseid lahendusi.
  • Sadama kohad: Ehitatud vastupidavatest puitkonstruktsioonidest betoonuiskudel, tagades suure kandevõime, stabiilsuse ja vastupidavuse.
  • Ujumiskohad: Pakkudes mitmekülgseid lahendusi veepiiril toimuvateks tegevusteks, ideaalsed nii elamutele kui kaubanduslikuks kasutamiseks (turismi- või vabaajakeskused, veespordi üritused või muud avalikud alad).
  • Ujumiskoht ECO: Taskukohane ja vastupidav valik kodustele ujumissildadele, ideaalne siseveekogude ujumisaladele, lihtsa kinnitusega kajakkidele, kanuudele ja väikestele aerupaadidele.

Kui juhtiv merekaupmees, oleme pühendunud Veepiiride ehitamisele, tuleviku säilitamisele! Meie loosung võtab kokku meie eesmärgi mitte ainult ehitada merekonstruktsioone, vaid ka panustada säästvasse arengusse ja veekogude nautimisse tulevaste põlvede jaoks.

Meie pühendumus

Oleme pühendunud lahenduste pakkumisele, mis on kohandatud meie klientide ainulaadsetele vajadustele. Esialgsest konsultatsioonist kuni ujuvkohtade lõpliku paigaldamiseni on meie ekspertide meeskond siin, et juhendada teid iga sammu juures. Uskudes suhetesse, mis on sama tugevad kui meie kohad, tagame, et iga klient saab osa MERAK OÜ perest.

Avastage erinevust, mida kvaliteet ja hoolitsus võivad teie veepiiri projektis teha. Tutvuge meie toodetega, saage rohkem teada meie teenustest ja liituge meie missiooniga luua erakordseid merekeskkondi.

Tasuta konsultatsiooni saamiseks võtke meiega ühendust aadressil info@merak.ee või helistage meile numbril +372 5664 6885. Jälgige meid Facebookis ja Instagramis, et olla kursis meie viimaste projektide ja uuendustega.

Uuri lisaks!

MERAK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Madis H.

Nende monoliitkai lahendus meie jahisadamas on nii stabiilne ja vastupidav ning vastab täpselt meie vajadustele. Suurepärane töö!

- Jaanus K.

Plastujukitel paadikai on tõepoolest mugav ja vastupidav ning vastab täielikult meie veekogu eritingimustele. Soovitan kindlasti!

- Gert L.

Nende professionaalne meeskond suutis lahendada kõik meie mured ja pakkuda meile täpselt sellist lahendust, mida me vajasime. Suur tänu!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust valida keskkonnasõbralikud kaid

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks inimtegevuse keskkonnamõjust, ei ole mereehitus erand. Keskkonnasõbralikud kaid ei ole lihtsalt trend; need on vajalikud jätkusuutlikuks rannajoone arendamiseks. Selles postituses uurime viit peamist põhjust, miks sadamaoperaatorid, rannajoone omanikud ja vaba aja veetmise rajatiste haldajad peaksid kaaluma keskkonnasõbralikke kaie oma mereehitusprojektide jaoks. Põhjus 1: Keskkonnakaitse Keskkonnasõbralike kaid valimine aitab minimeerida kahjulike ainete vette sattumist, tagades puhtamad veeteed ja tervislikuma keskkonna. Kasutades mittetoksilisi

Dropdown

kõik artiklid

Monoliitkaid: stabiilsed ja elegantsed betoonkai lahendused Eesti jahi- ja paadisadamatele

Monoliitkaid on betoonist valmistatud kaid, mis on saavutanud laialdase populaarsuse Eesti jahi- ja paadisadamate seas tänu nende stabiilsusele, vastupidavusele
ssb.ee
Monoliitkaid on betoonist valmistatud kaid, mis on saavutanud laialdase populaarsuse Eesti jahi- ja paadisadamate seas tänu nende stabiilsusele, vastupidavusele ja elegantsele välimusele. Need kaid sobivad suurepäraselt nii mere- kui ka siseveekogudele ning on ideaalseks valikuks nii eraisikutele kui ka ettevõtetele, kes soovivad rajada või renoveerida oma sadamaid. Stabiilsus ja Vastupidavus Üks Monoliitkai peamisi eeliseid on nende suur stabiilsus ja kandevõime. Betoonkonstruktsioonid tagavad kindla aluse nii paatidele kui ka inimestele, kes sadamates liiguvad. Lisaks on betoon äärmiselt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.