Rohkema info nägemiseks:

A-MEISTRITEKODA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud võtmete valmistamisele, lukuabi teenuse pakkumisele ning jalatsite ning nahktoodete parandusteenuste pakkumisele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast A-MEISTRITEKODA OÜ-sse, kus usume, et teie meelerahu võti peitub teie kõige kallimate varade turvalisuses ja hoolitsuses. Meie missioon on lihtne: pakkuda laia valikut teenuseid, mis vastavad teie igale vajadusele, alates võtmete valmistamisest kuni lukkude abistamiseni ja ekspert jalatsite ning nahktoodete parandusteenusteni.

Alates meie loomisest oleme pühendunud kvaliteetsete, usaldusväärsete lahenduste pakkumisele meie klientidele. Meie osavad käsitöölised ei ole lihtsalt tehnikud; nad on teie mugavuse ja turvalisuse kaitsjad, töötades väsimatult selle nimel, et iga meie pakutav toode ja teenus vastaks kõrgeimatele kvaliteedistandarditele.

A-MEISTRITEKODA OÜ-s mõistame, et pisiasjad on tähtsad. Seetõttu pakume laia valikut tooteid, mis muudavad teie igapäevaelu paremaks, sealhulgas jalatsihooldusvahendid, sisetallad, paelad, ukselukud, tabalukud, lukusüdamikud ja võtmehoidjad. Iga meie inventaris olev ese on hoolikalt valitud, et tagada selle kõrgeim kvaliteet ja jõudlus.

Meie teenused on kavandatud nii, et need oleksid sama mugavad kui ka kõikehõlmavad. Tartu ja Valga asukohtadega on meie uksed teile avatud pikendatud tundidega, et sobituda teie kiire graafikuga. Ja nende ootamatute hädaolukordade jaoks on meie 24-tunnine lukkude abi alati vaid kõne kaugusel.

Kas vajate oma postkasti jaoks dublikaatvõtit, garaaži jaoks tugevat lukku või kiiret parandust teie lemmikpaarile saabastele, A-MEISTRITEKODA OÜ on siin, et teid teenindada. Oleme oma töö üle uhked ja seisame meie ettevõtte loosungi 'Rahu tagamine' taga, sest teame, et kui valite meid, saate te mitte ainult teenuse - saate turvalisuse, kvaliteedi ja hoolitsuse lubaduse.

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on meid aastate jooksul usaldanud. Külastage meid meie Tartu või Valga asukohtades või võtke meiega ühendust aadressil meister@meistritekoda.ee. Laske A-MEISTRITEKODA OÜ-l olla teie meelerahu võti.

Kontakt

A-MEISTRITEKODA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Suurepärane teenindus ja kiire lahendus! Aitäh, A-Meistritekoda!

- Jaan

Olen alati rahul olnud nende professionaalsusega.

- Kati

Nende klienditeenindus on tõesti tasemel.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milleks on vajalik varuvõtme omamine ning millal dubleerida oma võtmed?

Võtmed on väikesed, kuid neil on meie igapäevaelus tohutu jõud. Nad annavad meile juurdepääsu kohtadele, mida peame kalliks ja kaitsevad meie varasid. Kuid mis juhtub, kui sa kaotad need või need hakkavad tõrkuma? Võtmete dubleerimise vajaduse märkide äratundmine võib päästa sind ootamatutest lukustustest ja turvarikkumistest. Selles postituses uurime viit kindlat märki, et on aeg külastada A-MEISTRITEKODA OÜ-d võtmete dubleerimisteenuste jaoks. Võtmete dubleerimise tähtsuse mõistmine Võtmete dubleerimine ei ole ainult varuvõtme omamine; see on tagamaks, et sinu kodu või sõiduk püsib

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõjutavad tabaluku materjal ja suurus selle turvalisust?

Turvalisus on ülioluline murekoht nii koduomanikele, üürnikele kui ka sõidukite omanikele. Tugev tabalukk võib olla esimene kaitsejoon varguste ja volitamata ju
ssb.ee
Turvalisus on ülioluline murekoht nii koduomanikele, üürnikele kui ka sõidukite omanikele. Tugev tabalukk võib olla esimene kaitsejoon varguste ja volitamata juurdepääsu vastu. Tabaluku turvalisuse erinevate aspektide mõistmine on teadliku otsuse tegemisel hädavajalik. Tabalukud tulevad erinevates kujudes, suurustes ja mehhanismides, sealhulgas suletud-aasaga, sirge-aasaga, ketaslukud ja kombinatsioonilukud, igaüks neist teenindab erinevaid turvalisuse vajadusi. Aspektid, mida arvestada tabaluku valimisel Tabaluku materjal mõjutab selle tugevust ja vastupanuvõimet lõikamisele või

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.