Rohkema info nägemiseks:

LEMMIKUKAUPLUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 361; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LEMMIKUKAUPLUS OÜ kohta arvamuslugu!"

LEMMIKUKAUPLUS OÜ hetkeolukord

Juba 361 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Lemmikukauplus alustas tegevust 2014 aasta märtsis, ning kauplus avati 2014 aasta juunis. Renditud hoones on ka eelnevalt olnud kauplus. Põhitegevusalaks on toidu- ja esmatarbekaupade jaemüük ning pagaritoodete valmistamine.

Turusituatsioon Märjamaal muutus keerulisesmaks, kuna 2019 aasta alguses avas Rapla TÜ oma uue kaupluse Märjamaal ning seoses sellega tekkis ka Lemmikukaupluses mõningane müügimahu vähenemine. Müügimahu suurendamiseks on vajalik täindavaid vahendeid suunata reklaami, samuti laiendada müüdavate toodete sortimenti. Siiani on tarbijate lemmikuteks kohalikud/piirkondlikud tooted ning väga populaarsed on oma pagari poolt valmistatud küpsetised samuti loodus- ja ökotooted. Kindlasti on plaanis suuurendada sortimendis talutoodete osakaalu, samuti laiendada pagaritoodete sortimenti. Kindlasti on väikekaupluse eeliseks paindlik lähenemine, saame täita ka klientide väiksemaid soove.

Hakkasime väikeses mahus tegelema ka toidukupade kojuveoga/e-kaubandusega.

Oluliseks mõjutajaks majandustulemustele oli kindlasti ka suurenenud kulud energiale, mis mõnes kuus oli lausa kolme kordne võrreldes aasta tagusega. Seoses sellega on plaanis rajada päikesepark, et vähendada kulusid energiale.

On tekkinud kindel püsiklientuur.

Ettevõttes on 10 palgalist töötajat.

2022 aasta oli küll keerulina kuid lõppes väikese kasumiga.Kindlasti mõjus eelmisel aastal tehtud püsikulude mõningane kokkuhoid .

Kokkuvõttes võib öelda, et vaatame optimistliku pilguga tulevikku.

LEMMIKUKAUPLUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.