Rohkema info nägemiseks:

ABC AKNAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kvaliteetsed ehitus- ja viimistlusmaterjalid, sealhulgas PVC aknad, uksed ning tsingitud ja värvitud plekist valmistooted, olles usaldusväärne partner ehitus- ja renoveerimisprojektides.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ABC AKNAD OÜ-sse, kus me usume, et iga kodu ja hoone väärivad parimat puudutust akendes, uste ja viimistlusmaterjalides. Meie teekond algas lihtsa, kuid sügava visiooniga: pakkuda kõrgeima kvaliteediga PVC aknaid, uksi ja aknalauad otse meie ladudest Narvas ja Tallinnas nõudlikele klientidele.

ABC AKNAD OÜ-s mõistame, et detailid loovad erinevuse. Seetõttu pakume laia tootevalikut, sealhulgas tipptasemel PVC aknaid, mis mitte ainult ei tõsta teie ruumi esteetilist ilmet, vaid pakuvad ka ülimat soojustust ja vastupidavust. Meie uksed on kujundatud täiendama teie kinnisvara ainulaadset stiili, pakkudes võrdlematut turvalisust ja funktsionaalsust.

Meie aknalauad on täiuslik viimistlus, mis on loodud sujuvaks integreerimiseks teie akendega ja tõstavad teie interjööri üldilmet. Ja neile, kes hindavad oma ehitusmaterjalide tugevust ja pikaealisust, seisavad meie tsingitud ja värvitud plekitooted kvaliteedile pühendumise tunnistusena.

Keskendudes 'ehitus- ja kinnisvarasektorile', pakume nii 'ehitus- kui viimistlusmaterjalide' vajadusi, tagades, et iga toode meie 'aknad - uksed' kollektsioonist kuni meie 'PVC aknad ja uksed' ning 'valmistooted tsingitud ja värvitud plekist' vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele.

Valige ABC AKNAD OÜ oma ehitus- ja renoveerimisprojektide jaoks ning kogege kvaliteedi, vastupidavuse ja stiili täiuslikku kooslust. Meie pühendunud meeskond on alati valmis teid aitama asjatundliku nõu ja teie visiooniga kooskõlas olevate kohandatud lahendustega. Võtke meiega ühendust juba täna ja astuge esimene samm oma ruumi muutmiseks ilu ja tugevuse paigaks.

Küsimuste ja lisateabe saamiseks meie toodete kohta palun võtke meiega ühendust. Ootame huviga võimalust teid teenindada ja aidata teil saavutada unistuste kodu või hoone.

Uuri lisaks

ABC AKNAD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Saara

Aknad ja uksed on lihtsalt suurepärased - need muudavad meie kodu tõeliselt hubaseks ja turvaliseks!

- Karl

Meie hoone on nüüd varustatud kvaliteetsete ja vastupidavate akende ja ustega!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 põhjust, miks valida oma koju pvc aknad

Polyvinyl Chloride, tuntud ka kui PVC, on laialdaselt ehituses kasutatav plastiku vorm. PVC aknad on valmistatud sellest vastupidavast materjalist ja on muutunud koduomanike ja ehitajate seas populaarseks valikuks nende arvukate eeliste tõttu. Eestis, eriti linnades nagu Narva ja Tallinn, on PVC aknad saavutanud märkimisväärse populaarsuse. Nende võime taluda karmi ilmastikku, koos nende energiasäästlikkusega, teeb neist ideaalse valiku piirkonnale. Põhjus #1: Energiasäästlikkus PVC aknad pakuvad suurepärast soojusisolatsiooni. See tähendab, et nad aitavad hoida siseruumide temperatuuri

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend oma ideaalse ukse valimiseks

Õige ukse valimine oma koju või ehitusprojekti jaoks on rohkem kui esteetiline valik; see on otsus, mis mõjutab teie vara turvalisust, energiatõhusust ja üldist
ssb.ee
Õige ukse valimine oma koju või ehitusprojekti jaoks on rohkem kui esteetiline valik; see on otsus, mis mõjutab teie vara turvalisust, energiatõhusust ja üldist väärtust. Uks on teie kodu esmamulje ja toimib barjäärina teie ja välismaailma vahel. Uksed tulevad erinevate funktsioonide ja omadustega, mis vastavad erinevatele vajadustele. Privaatsuse ja turvalisuse tagamisest kuni energiatõhususe suurendamise ja esteetilise veetluse lisamiseni on nende aspektide mõistmine teadliku otsuse tegemisel ülioluline. Uksetüübid Välisuksed on teie kodu värav ja seavad tooni külastajatele. Need on

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.