Rohkema info nägemiseks:

UPIN IT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 814; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta UPIN IT OÜ kohta arvamuslugu!"

UPIN IT OÜ hetkeolukord

Juba 814 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõte loodi 4. aprillil 2014. aastal. 2014 ja 2015. aasta tegi ettevõte tegi minimaalsed kulutused veebidomeeni registreerimiseks ja tegevusloa taotlemiseks.

2016. aastal alustati äritegevusega ja registreeriti käibemaksukohuslaseks. Et peamiselt tegeldi materiaal-tehnilise baasi täiendamisega ning müügiosakaal oli väike, siis tegevskulude (kontoriruumi rent) tõttu jäädi 2016. aastal kahjumisse. Oste finantseeriti osakapitali sissemaksete ja omaniku poolt ettevõttele antud laenudega.

2017. aastal käive kasvas, kuid ostjatele tehtud hinnapakkumised olid madalamad kui tegelikult tellitud kaupade kulu, mistõttu jäi ettevõte ka sel aastal kahjumisse. Järgmisel aastal tõstetakse kasumimarginaali ning selliselt püütakse ka netovara nõuetele vastata. 2018. aastal suudeti kulud kontrolli all hoida, kuid müügitulu polnud piisavalt suur, et katta netovara nõuet. 2019. ja 2020 aastal suurendati küll käivet, kuid ei suudetud kulusid kontrolli all hoida, et netovara nõuet täita.

2021. aastal plaaniti äritegevust laiendada ja netovara nõude täitmiseks tulubaasi suurendada ja kulusid minimaalsena hoida. Et 2021. aasta lõppes siiski kahjumis.

2022. aastal suurenes käive ning suudeti hoida kulusid minimaalsena. 31.12.2022 seisuga on ettevõtte 2022. aasta puhaskasum 9036 eurot.

Täiendavalt maksti sisse mitterahalise sissemaksena väärtpaberid väärtuses 7936 eurot, mida kajastatakse aruandes ülekursina.

UPIN IT OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.