Rohkema info nägemiseks:

BRG EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud ehitusalastele teenustele, hõlmates kogemusega kvaliteetseid puidutöid, puitfassaadide ehitust, terrasside ja katuste rajamist ning mitmeid teisi ehitustöid.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Erik L.

Nende pühendumus kvaliteedile ja täpne töö teeb neist minu ehituspartneri valiku number üks. Lisaks on nende professionaalne meeskond alati sõbralik ja valmis klientide soovidele vastama.

- Liina K.

Nad mõistsid täpselt minu visiooni ning tulemus ületas kõik ootused. Soovitan neid kindlasti kõigile, kes soovivad ehitusprojekti sujuvalt ja kvaliteetselt läbi viia.

- Mari T.

Nende kogemus korteriremontide valdkonnas oli selgelt näha - kõik tööd tehti täpselt ja hoolikalt ning nad suutsid anda kasulikke nõuandeid materjalide ja lahenduste osas. Tulemus oli muljetavaldav ja ma olen äärmiselt rahul oma renoveeritud korteriga.

BRG EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte, mille põhitegevusalaks on elamute ja mitteeluhoonete ehitus, on oma tegevustes järjepidevalt keskendunud kvaliteedi ja efektiivsuse tagamisele. Aruandeaastal jätkas ettevõte oma põhitegevust, pakkudes klientidele kõrgetasemelist ehitusteenust, mis hõlmas nii elamute kui ka mitteeluhoonete ehitamist. Aruandeaastal ei tehtud olulisi uurimis- ja arenguväljaminekuid. See ei tähenda, et ettevõte ei pööraks tähelepanu innovatsioonile ja tehnoloogilisele arengule. Vastupidi, ettevõte jälgib pidevalt turu trende ja uusi tehnoloogiaid, et tagada oma teenuste ajakohasus ja konkurentsivõime.

Dropdown

kõik artiklid

Milline on puitfassaadi isolatsioonimaterjalide valik

Kui otsustate paigaldada puitfassaadi, on oluline valida õige isolatsioonimaterjal, et tagada maja soojapidavus ja energiasääst. Siin on mõned populaarsed puitf
ssb.ee
Kui otsustate paigaldada puitfassaadi, on oluline valida õige isolatsioonimaterjal, et tagada maja soojapidavus ja energiasääst. Siin on mõned populaarsed puitfassaadi isolatsioonimaterjalid. Esimest tüüpi isolatsioonimaterjal on mineraalvill. See on taskukohane ja kergesti paigaldatav materjal, mis sobib hästi puitfassaadidele. Mineraalvill on tulekindel ja heliisolatsioonivõimega, kuid ei sobi niisketesse kohtadesse. Teine tüüp on polüuretaanvaht. See on tõhus isolatsioonimaterjal, mis sobib hästi puitfassaadidele. Polüuretaanvaht on vastupidav, tulekindel ja ei ima niiskust. See on ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.