Rohkema info nägemiseks:

MIAMIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
MIAMI ilustuudio pakub mitmekülgseid iluteenuseid, luues mugava kodulähedase külastusvõimaluse kõigile.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast MIAMIK OÜ, kus teie iluteekond ületab tavalist. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: pakkuda professionaalseid juuksur, maniküür ja pediküür teenuseid, mis mitte ainult ei paranda teie välimust, vaid tõstavad ka teie vaimu.

Hetkest, kui astute meie hubasesse salongi, mis asub Tallinna südames Läänemere Keskuses, tervitab teid meie pühendunud meeskonna soe embus. Seitse oskuslikku professionaali valavad igapäevaselt oma kirge tagamaks, et lahkute naeratusega, mis on sama särav kui teie äsja poleeritud küüned või värskelt sätitud juuksed.

Meie teenuste valik on hoolikalt kujundatud, et rahuldada teie ainulaadseid vajadusi. Lubage endale Klassikaline Maniküür alates 20ac25 või tõstke oma küünte mängu meie Geellakk valikutega alates 20ac35. Neile, kes otsivad luksuse puudutust, algab meie SPA Maniküür koos rahustava maskiga vaid 20ac17. Ja ärgem unustagem härrasid ja daame, kes soovivad oma jalgu hellitada meie Klassikalise Pediküüriga hinnaga 20ac40 või luksusliku SPA Pediküüriga 20ac50 eest.

Kuid see pole veel kõik. Meie juuksuriteenused on teisele kohale teisele, pakkudes teile viimaseid trende ja ajatuid stiile, mis räägivad köitvalt teie isiklikust stiilist. Me mõistame, et ilu ei seisne ainult hea väljanägemises, vaid ka hea enesetunde loomises. Seetõttu oleme loonud pühakoha, kus mugavus kohtub elegantsiga, otse suure mänguväljaku kõrval, kus on tasuta parkimine, tagades muretu kogemuse iga kord, kui meid külastate.

Aja broneerimine on lihtne meie sõbralike administraatoritega, kes on valmis teid aitama telefoni teel või Facebooki kaudu. Ja neile, kes armastavad häid pakkumisi, jälgige meid Facebookis, et olla kursis meie eripakkumistega!

MIAMIK OÜ usub 'Ilu teie sõrmeotstes!' See pole lihtsalt meie loosung; see on meie lubadus teile. Liituge meiega ja laske oma ilul särada seestpoolt.

Lisateabe saamiseks või järgmise kohtumise broneerimiseks võtke meiega ühendust telefonil +372 58-177-646 või e-posti teel info@miamistudio.ee. Meie uksed on avatud esmaspäevast reedeni kella 10:00 – 21:00 ja laupäevast pühapäevani kella 12:00 – 19:00. Me ei jõua ära oodata, millal saame teid meie ilumaailma tervitada!

uuri lisaks!

MIAMIK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ene R.

Imeline kogemus! Suurepärane teenindus ja meeldiv atmosfäär.

- Riina L.

Olen alati rahul teenusega. Parim ilusalong Lasnamäel!

- Reelika T.

Tõeliselt lõõgastav kogemus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 nõuannet oma maniküüri säilitamiseks

Maniküürid on suurepärane viis isikliku stiili väljendamiseks ja enda hellitamiseks. Siiski võib värskelt salongist saadud välimuse säilitamine olla väljakutse. Siin on viis olulist nõuannet, kuidas hoida oma maniküüri võimalikult kaua laitmatuna. Nõuanne 1: Kaitse oma küüsi Kodutöid tehes, eriti neid, mis hõlmavad vett või puhastusvahendeid, kaitse oma küüsi kinnaste kandmisega. See lihtne samm aitab ennetada küünelaki enneaegset koorumist ja säilitab selle terviklikkust. Pikenda oma maniküüri eluiga, kandes peale selget pealislakki iga kahe kuni kolme päeva tagant. See lisab mitte ainult

Dropdown

kõik artiklid

Juuksurivärvi valimise lõplik juhend

Juuksevärvimine on kunst, mis ühendab teadust ja stiili. See hõlmab loomuliku juuksevärvi muutmist, et parandada või täielikult muuta sinu välimust. Erinevate j
ssb.ee
Juuksevärvimine on kunst, mis ühendab teadust ja stiili. See hõlmab loomuliku juuksevärvi muutmist, et parandada või täielikult muuta sinu välimust. Erinevate juuksevärvide, alates poolpüsivatest kuni püsivateni, ja nende toimimise keemia mõistmine on oluline soovitud tulemuse saavutamiseks. Õige juuksevärvi valimine on enamat kui lihtsalt trendide järgimine; see on varjundi leidmine, mis täiendab sinu loomulikku ilu ja väljendab sinu isiksust. Õige juuksevärv võib tõsta sinu enesekindlust, rõhutada sinu jooni ja isegi muuta sind nooremaks näivaks. Enne juuste värvimist kaalutavad tegurid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.