Rohkema info nägemiseks:

PROSPICIO INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 418; jälgijaid - 69. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PROSPICIO INVEST OÜ kohta arvamuslugu!"

PROSPICIO INVEST OÜ hetkeolukord

Juba 418 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 69 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Prospicio Invest OÜ on 2014. aastal asutatud Eestis registreeritud valdusettevõte, mille põhitegevuseks on tütarettevõtte ja investeerimisobjektide haldamine.

Prospicio Invest OÜ Eestis asuv 100% tütarettevõte on Amplius Invest OÜ, mis oli soetatud 2014.aastal. Amplius Invest OÜ tegeleb Eestis asuva ärikinnisvaraobjekti omamise ja väljarentimisega (kino Sõprus Tallinna vanalinnas). Hallatava äriühingu tegevus põhineb üürnike igakuistel rendimaksetel. Ettevõte finantseerimine ja tulu on mõlemad eurodes ja seega puudub valuutarisk.

Prospicio Invest OÜ teine väiksemamahulisem tegevusala on investeerimine Baltikumi kaubeldavatesse väärtpaberitesse, eelkõige võlakirjadesse, investeerimine jooksva tulu saamise eesmärgil.

Prospicio Invest OÜ 2022.a. palgalist tööjõudu ei olnud. Osaühingul on kaks juhatuse liiget, kellele 2022. aastal juhatuse liikme tegevuse eest tasu ei arvestatud. Omanikele väljamakseid laenude teenindamise ega dividendide kaudu pole 2022. aasta jooksul tehtud.

Äriühingu majandustegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. Majandusaasta jooksul ega ka aruande koostamisperioodil pole ilmnenud valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside muutumisega seonduvaid riske.

Tütarettevõttele kuuluva hoone rentnikud, teenuste osutajad, pangafinantseerimine ning emaettevõtja enamusomanikud on kohalikud, mistõttu juhtkond ei näe 24.02.2022 Ukrainas alanud sõjal täiendavat olulist riski ettevõtte tegevusele. Kohalikud on ka investeerimisportfelli emitendid.

Samas jälgitakse olukorda.

Juhtkond hindab, et ettevõte on järgmise 12ne kuu jooksul jätkuvalt tegutsev. Omanikud on aktiivselt kaasatud otsuste langetamisse.

Ettevõtte omakapital 2022 aastal oli negatiivne ja Prospicio Invest OÜ omanikud kinnitavad valmisolekut teha täiendavaid investeeringuid, et ettevõtte omakapitali vastaks Äriseadustiku nõuetele.

Peamised suhtarvud on esitatud järgmises tabelis: 31.12.2022 31.12.2021

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja (kordades) = käibevara / 0,94 0,77 lühiajalised kohustised

ROA (%) (puhaskahjum/varad kokku * 100) -32,83 -2,25

ROE (%) (puhaskahjum/omakapital kokku * 100) -276,18 -13,88

PROSPICIO INVEST OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.