Rohkema info nägemiseks:

SMM EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 7663; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SMM EHITUS OÜ kohta arvamuslugu!"

SMM EHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 7663 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

OÜ SMM Ehitus on Eesti ehitusettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete ehitus- ja remonditeenuste pakkumisele. Asutatud 2014. aastal, on ettevõte aastate jooksul kogunud märkimisväärset kogemust ja teadmisi, mis võimaldavad neil pakkuda oma klientidele parimat teenust. OÜ SMM Ehitus on tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest, mis on aidanud neil saavutada stabiilse positsiooni Eesti ehitusturul.

OÜ SMM Ehitus on majandusaastal saavutanud käibe 60 135 eurot. See näitaja on märk ettevõtte pidevast kasvust ja arengust, mis on saavutatud tänu nende pühendumusele kvaliteedile ja klientide rahulolule. Ettevõtte finantsseisund on tugev ja stabiilne, mis võimaldab neil jätkata oma tegevust ja laiendada oma teenuste valikut.

OÜ SMM Ehitus juhatus koosneb ühest liikmest, kes on pühendunud ettevõtte eesmärkide saavutamisele ja klientide rahulolu tagamisele. Juhatus on ettevõtte tegevuse südameks, juhtides ja koordineerides kõiki ettevõtte tegevusi. Hoolimata sellest, et juhatuse liikme tasusid ei ole makstud, on juhatuse liige pühendunud ettevõtte arengule ja kasvule.

OÜ SMM Ehitus eesmärk on pakkuda oma klientidele tulemuslikku teenust. Nad usuvad, et kvaliteetne teenus on võti klientide rahulolu saavutamiseks ja ettevõtte edukuse tagamiseks. Nad püüavad pidevalt parandada oma teenuseid, et vastata klientide ootustele ja vajadustele.

Lisaks sellele on OÜ SMM Ehitus veendunud, et teenuse hinnakujundus peab lähtuma Eesti turu reaalsest ostuvõimest. Nad mõistavad, et hinnakujundus on oluline tegur, mis mõjutab klientide otsuseid ja seetõttu püüavad nad pakkuda oma teenuseid mõistlike ja konkurentsivõimeliste hindadega. Nad on pühendunud oma klientidele parima hinna ja kvaliteedi suhte pakkumisele, mis aitab neil säilitada oma positsiooni Eesti ehitusturul.

SMM EHITUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.