Rohkema info nägemiseks:

MINORA OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme pühendunud pakkuma võtmed kätte lahendusi, olles teie usaldusväärne partner nii elu- kui ka ärihoonete ehitusprojektide puhul.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud sellele, et olla teie usaldusväärne partner nii elu- kui ka ärihoonete ehitusprojektide puhul. Meie fookuses on pakkuda võtmed kätte lahendusi, mis vastavad teie vajadustele ja ületavad ootusi mitmel erineval viisil.

Meie meeskond:

Meie ettevõtte edu tugineb meeskonnale, kellel on aastatepikkune kogemus ja kirg ehitusmaailma vastu. Oleme uhked oma pühendunud ja professionaalse meeskonna üle, mis koosneb kogenud ehitusinseneridest, arhitektidest, projektijuhtidest ja spetsialistidest erinevates valdkondades. Meie meeskond on pühendunud kvaliteedile, täpsusele ja klientide rahulolule ning teeb kõik endast oleneva, et iga projekt oleks edukas.

Meie tegevusalad:

  1. Võtmed kätte majade ehitus: Pakume kõrgkvaliteetseid ja funktsionaalseid kodulahendusi alates projektide kavandamisest kuni valmimiseni. Meie ehitustööd põhinevad tipptasemel materjalidel ja kogemusel, tagades teie uue kodu vastupidavuse ja mugavuse.

  2. Kinnisvaraarendus: Aitame teil oma kinnisvarainvesteeringutega edu saavutada. Meie kinnisvaraarenduse teenused hõlmavad kõike alates krundi leidmisest ja planeerimisest kuni ehitusprojekti täitmiseni ning kinnisvara müügini.

  3. Arhitektuursed lahendused: Loome ainulaadseid ja kaasaegseid arhitektuurseid lahendusi, mis kajastavad teie visiooni ja vajadusi. Iga meie loodud hoone kujundus on tõeline kunstiteos, mis ühendab esteetilisuse ja praktilisuse.

  4. Korterelamute ehitus: Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete korterelamute ehitamisele, mis vastavad ka kõige nõudlikumate klientide vajadustele. Meie korterelamute projektid tagavad elanikele turvalise ja mugava elukeskkonna.

  5. Ehitusprojektide koostamine: Meie professionaalne projektijuhtimine tagab projekti tõrgeteta kulgemise alates ideest kuni lõpliku teostuseni. Hoiame projekti ajakavas ja eelarves ning tagame kvaliteedi.

  6. Üksikelamute ehitus: Loome unikaalseid ja isikupäraseid üksikuid elamuid, mis vastavad teie perekonna vajadustele ja soovidele. Meie ehitustööd on täis pühendumust ja täpsust.

Oleme uhked selle üle, et saame olla teie usaldusväärne partner ehitusmaailmas ning oleme alati valmis aitama teil oma ehitusprojektidega, olenemata nende ulatusest või keerukusest. Teie rahulolu ja edukas tulemus on meie jaoks prioriteet number üks.

Võtke meiega ühendust:

+372 520 8900

MINORA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin K.

Teie ettevõte on tõepoolest usaldusväärne partner ehitusvaldkonnas.

- Silver I.

Olen tänulik teie meeskonnale suurepärase töö eest.

- Viljar T.

Täname teid professionaalse ja tõhusa töö eest!

MINORA OÜ tegevusaruanne 2022

Best Price Agency OÜ on ettevõte, mis asutati 2014. aastal. Selle asutamise ajal oli ettevõtte peamine eesmärk pakkuda kvaliteetseid teenuseid, mis vastaksid klientide vajadustele. Selle saavutamiseks keskenduti esimesel aastal, 2014-2015, pakutava teenuse osutamiseks vajamineva kodulehe arendamisele. See oli oluline samm, mis aitas ettevõttel luua tugeva aluse oma tegevusele.2016. aastal sai ettevõtte nimeks Minora OÜ. See oli aasta, mil ettevõte alustas ehitustöödega. Ehitustööd olid ettevõtte jaoks uus valdkond, kuid nad suutsid selles edukalt toime tulla. 2018. aastal jätkati

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas ehitada unistuste kodu: näpunäited, nipid ja vältimaks tavapäraseid vigu?

Unistuste kodu ehitamine võib tunduda ülesandena, mida ei ole võimalik saavutada. See võib olla ajakulukas, rahaliselt koormav ja täis ootamatuid takistusi. Kui
ssb.ee
Unistuste kodu ehitamine võib tunduda ülesandena, mida ei ole võimalik saavutada. See võib olla ajakulukas, rahaliselt koormav ja täis ootamatuid takistusi. Kuid õige strateegia ja lähenemisviisi korral võib see protsess olla sujuv ja isegi nauditav. Selles artiklis jagame mõned näpunäited ja nipid, kuidas ehitada unistuste kodu ning vältida tavapäraseid vigu. Määratlege oma ehituseelarve ja olulised kriteeriumid Enne ehituse alustamist on oluline määratleda oma ehituseelarve ning olulised kriteeriumid, mis peavad teie unistuste kodus olema. Näiteks võib see hõlmata kindlat ruumi suurust,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.