Rohkema info nägemiseks:

M&M MOTORCYCLES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pühendunud kirglike mootorrattahuviliste ettevõte, kes taaselustavad kaherattaliste maailma ajalugu ning pakuvad tipptasemel lahendusi mootorratastele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Motorem on paik, kus kirg mootorrataste vastu kohtub kvaliteetse teeninduse ja põhjaliku tehnikateadmega. Meie ettevõtte on loodud tõeliste mootorrattafännide poolt, kes jagavad armastust kaherattaliste vastu ning soovivad seda kogemust ka teistega jagada.

Pakume laia valikut teenuseid, mis hõlmavad mootorrataste, ATV-de, motorollerite ja mopeedide hooldust ning remonti. Me ei tee vahet, milline mark või mudel teil on - me hoolitseme selle eest, et teie sõiduvahend oleks alati tipptasemel. Kuid me ei piirdu vaid hoolduse ja remondiga.

Kui teie vana sõiduk vajab hingamisruumi ja uut elu, siis on meil teile pakkuda restaureerimisteenus. Meie kogemustepagas aitab tuua tagasi kunagise hiilguse isegi kõige rängemalt ekspluateeritud tehnikale. Lisaks sellele pakume mootorrataste ümberehitusteenust, kus vaid taeva ja fantaasia on piiriks.

Mootorrattahobiga tegeledes ei ole välimus kunagi ükskõikne teema. Seetõttu pakume tipptasemel värvkatte kindlustamist spetsialiseerunud meistrite juures. Valikus on pulbervärv, pinnavärv ning erinevad lakialused efektvärvid, et teie sõiduk oleks tõeliselt ainulaadne.

Motohotellis hoitakse teie sõidukeid mehitatud valvega kinnisel territooriumil, tagades nende turvalisuse. Meie spetsialistid tegelevad ka kodarrataste sirgendamise ning originaalvaruosade tellimisega, mis on vajalikud remondi käigus.

Meie ettevõttes töötavad pühendunud entusiastid, kes jagavad kirge mootorrataste vastu ning soovivad luua võimaluse ka teistele selle hobiga tegelemiseks. Liituge meie kogukonnaga ja avastage mootorrataste maailma põnevus koos meiega!

Kui olete huvitatud meie teenustest või soovite lisateavet, siis võtke julgelt ühendust!

kontakt

M&M MOTORCYCLES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Meelis K.

Ka minul väga positiivne kogemus - töö kiire ja korralik.

- Edgar M.

Super teenindus ja pädevad lukksepad. Soovitan kõigile.

- Priit M.

Hea koht kaherattalisele sõbrale.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

M&M MOTORCYCLES OÜ tegevusaruanne 2022

M&M Motorcycles OÜ on sajaprotsendiliselt eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis loodi 2014 aasta augustis eesmärgiga hakata pakkuma mootorrataste remondi- ja hooldusteenust. Vähesel määral pakutakse sama teenust ka muudele transpordivahenditele. Samuti pakutakse mootorratastele hoiuteenust. Ettevõtte 2022 aasta tulemiks kujunes 1678 eurot kahjumit 150,34 tuhande eurose käibe juures. Majandustegevusele avaldas suures osas mõju corona kriis ja üldine tooraine ning materjali hindade kallinemine. 2022 aastal põhivara soetatud ei ole. 2023 aastal on plaanis tegevust jätkata, leida uusi kliente

Dropdown

kõik artiklid

ATV-de ja rollerite hooldus

ATV-d ja rollerid on suurepärased sõiduvahendid, mis pakuvad mitmekülgset sõidurõõmu ja mugavust. Olenemata sellest, kas kasutate neid linnas lühikeste vahemaad
ssb.ee
ATV-d ja rollerid on suurepärased sõiduvahendid, mis pakuvad mitmekülgset sõidurõõmu ja mugavust. Olenemata sellest, kas kasutate neid linnas lühikeste vahemaade läbimiseks või seiklusteks metsaradadel, on oluline hoida oma ATV-d ja rollerit korras. Selles artiklis uurime, miks hooldus on nende sõiduvahendite jaoks nii oluline ning kuidas see võib tõsta nende usaldusväärsust ja pikendada nende eluiga. ATV-de ja rollerite hooldus aitab tagada, et need sõiduvahendid jäävad alati parima jõudluse juurde. Õigeaegne hooldus hoiab mootori, pidurite, vedrustuse ja muud komponendid optimaalses

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.