Rohkema info nägemiseks:

ALTHERMA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kliimakontrolli lahenduste pakkumisega, sealhulgas õhk-õhk ja õhk-vesi soojuspumpade paigaldus, hooldus ja parandamine ning maasoojuspumpade süsteemid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates 2014. aastast on ALTHERMA OÜ olnud kliimakontrolli esirinnas, pakkudes tipptasemel õhksoojuspumpade paigaldust erinevatesse keskkondadesse. Harjumaa südames asudes oleme turul kanda kinnitanud, pakkudes kohandatud lahendusi, mis vastavad iga kliendi ainulaadsetele kütmis- ja jahutusvajadustele.

Meie ekspertiis seisneb õhk-õhk ja õhk-vesi soojuspumpade paigaldamises, hoolduses ja parandamises, tagades, et teie kodu või äri naudib optimaalset temperatuurikontrolli samal ajal oluliselt vähendades energiakulusid. Oleme uhked, et töötame koos tipptasemel brändidega nagu Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, Midea ja AlpicAir, tagades kvaliteedi ja usaldusväärsuse iga paigaldatud seadme puhul.

Neile, kes maadlevad puidukütte või elektriküttesüsteemide ebatõhususega, on meie õhksoojuspumbad mängumuutjad. Need on kavandatud energiakulude vähendamiseks, muutes soojust ja mugavust taskukohaseks. Meie õhk-vesi soojuspumbad on ideaalne lahendus eramutele, korteritele, ärihoonetele ja kontoritele, eesmärgiga minimeerida igakuiseid küttekulusid ilma jõudlust ohverdamata.

ALTHERMA OÜ on spetsialiseerunud ka maasoojuspumpadele, mis ammutavad looduslikku soojust maapinnas ja põhjavees talletatuna. Need süsteemid on välistemperatuuri kõikumiste suhtes immuunsed, pakkudes aastaringselt järjepidevat ja tõhusat kütet.

Pühendunud tipptasemele, pakume kõikehõlmavaid hooldus- ja parandusteenuseid kõigile meie paigaldatud seadmetele. Regulaarne professionaalne hooldus tagab, et teie kliimaseadmed püsivad tipptasemel seisukorras, pakkudes soojust ja säästusid aastateks.

Kas olete valmis muutma oma kütte- ja jahutuskogemust? Võtke meiega ühendust isikupärastatud hinnapakkumise saamiseks paigaldus- või hooldusteenuste kohta. Las ALTHERMA OÜ aitab teil omaks võtta keskkonnasõbraliku, kulutõhusa kliimakontrolli lahenduse, mis peab vastu ajaproovile.

Küsimuste ja teenindussoovide korral võtke ühendust aadressil info@tehiskliima.ee või helistage meile numbril (+372) 5016041. Avastage erinevust ALTHERMA OÜ-ga, kus innovatsioon kohtub mugavusega.

Kontakt

ALTHERMA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari M.

Suurepärane teenindus ja soojuspump toimib suurepäraselt!

- Marta P.

Tänu Altherma OÜ-le on meie kodus temperatuur alati just õige.

- Tõnu S.

Usaldusväärsed ja professionaalsed, soovitan kindlasti!

Miks eelistada õhksoojuspumpa jätkusuutliku kütte- ja jahutuslahendusena?

Kui Harjumaa ja ümbruskonna koduomanikud otsivad jätkusuutlikke ja kulutõhusaid kütmis- ja jahutuslahendusi, siis õhksoojuspumbad kerkivad esile kui juhtiv valik. Need uuenduslikud süsteemid pakuvad mitmeid eeliseid, mis on kooskõlas meie keskkonnateadlike ja majanduslikult nutikate sihtrühma väärtustega. Õhksoojuspump on süsteem, mis talvel transpordib välisõhust soojust teie koju ja suvel protsessi pöörab, jahutades teie kodu. See on üksiklahendus aastaringseks kliimakontrolliks. Kasutades külmutusaine tsükleid, imavad õhksoojuspumbad soojust välisõhust ja kompresseerivad seda, et tõsta

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagada oma kliimaseadme maksimaalne tõhusus?

Oma kliimaseadme hooldamine on ülioluline, et tagada mugavus, ohutus ja tõhusus teie kodus või äripinnal. Hästi hooldatud süsteem tagab mitte ainult järjepideva
ssb.ee
Oma kliimaseadme hooldamine on ülioluline, et tagada mugavus, ohutus ja tõhusus teie kodus või äripinnal. Hästi hooldatud süsteem tagab mitte ainult järjepideva temperatuuri, vaid aitab ka vähendada energiakulusid ja keskkonnamõju. Kliimaseadme tundmaõppimine Kliimaseadmed koosnevad erinevatest komponentidest, sealhulgas termostaadist, konditsioneerist, ahjust, õhukanalitest ja ventilatsiooniavadest. Igaüks neist mängib olulist rolli süsteemi üldises funktsionaalsuses ja tõhususes. Need süsteemid reguleerivad sisetemperatuuri, tsirkuleerides külmaainet, mis imab ja vabastab soojust liikudes

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.