Rohkema info nägemiseks:

MYINNERGO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 854; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 3+ "Kirjuta MYINNERGO OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

MYINNERGO usub, et sinu tervise ja heaolu saladused on kodeeritud sinu DNA-s. Meie tipptasemel geneetiliste testide labor Tallinnas, Eestis, on pühendunud nende saladuste avastamisele ja sinu varustamisele isikupärastatud teadmistega, mis võivad sinu elu muuta.

Meie teekond algas visiooniga sillutada teadusliku teadmise ja igapäevase heaolu vaheline lõhe. Mõistame, et iga inimene on ainulaadne ning samuti on nende tervise ja heaolu vajadused. Seetõttu pakume erinevaid geneetilisi teste, mis on kohandatud sinu heaolu erinevatele aspektidele - alates ainevahetusest ja toitainete omastamisest kuni sportliku sooritusvõime ja vigastuste ennetamiseni.

Meie protsess on lihtne ja kättesaadav. See algab sinuga, valides testi, mis kõige paremini sobib sinu eesmärkidega, olgu selleks FiguraGen Weight geneetiline test, et mõista sinu keha lähenemist kaaluhaldusele, või FiguraGen Sports geneetiline test, et optimeerida oma sportlikku sooritusvõimet. Kui oled oma testikomplekti kätte saanud, registreerid oma isikliku koodi meie veebisaidil, kogud oma DNA proovi hõlpsalt ja saadad selle meile tagasi. 2-8 nädala jooksul analüüsib meie ekspertide meeskond sinu proovi ja annab sulle põhjaliku aruande, mis paljastab sinu geneetilised eelsoodumused.

Meie testid on enamat kui lihtsalt aruanded - need on teejuhiks tervema ja vormis sina juurde. Tänu teadmistele selle kohta, kuidas sinu keha töötleb makrotoitaineid, sinu riskist laktoositalumatuse või tsöliaakia suhtes ning kuidas saad oma toitumist ja treeningut sinu geneetikale kohandada, oled varustatud informeeritud otsuste tegemiseks oma elustiili kohta.

Liitu meiega teekonnal optimaalse terviseni. Avasta, kuidas sinu geneetika võib mõjutada sinu kaaluhaldust FiguraGen Weight testi abil, või kuidas parandada oma fitness rutiini FiguraGen Fit & Healthy testiga. Neile, kes soovivad konkurentsieelist, paljastab meie FiguraGen Sports test, kuidas kasutada oma DNA-d tippsportliku sooritusvõime saavutamiseks.

Liitu nende inimeste hulgaga, kes on otsustanud võtta oma tervise üle kontrolli MYINNERGO abil. On aeg vabastada oma geneetika jõud ja rajada tee elujõulise ja heaolu täis elu poole.

Lisateabe saamiseks või sinu jaoks õige geneetilise testi valimiseks külasta meie veebisaiti või võta meiega ühendust numbril +372 600 0199 või info@geenitestid.ee. Sinu isikupärastatud tervise teekond algab siit.

MYINNERGO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Ave S.

Paljusid asjaolusid/fakte, mis minu Weight Health geenitestis välja toodi, kogen reaalselt ka ise igapäeva elus. Tavaelu kinnitab seda, mis geenitestis avaldus. Nt aeglane kofeiini ainevahetus- nii ongi. Kõige hiljem saan enda erksamana hoidmiseks kohvi juua kella 15-16 paiku, sest hiljem tekivad uinumisega raskused. Test kinnitas, et minul laktoosi seedimisega probleeme pole. Olen suur kõikvõimalike piimatoodete austaja. Ja oleksin väga üllatunud olnud, kui vastupidine tulemus oleks selgunud.

- Siiri K.

Oli meeldiv rohkem teada saada enda võimekuse kohta. Olen liikunud täitsa õigel teel, vaja natuke kõike korrigeerida. Toitumise suhtes oli hea tõdeda, mida peaks muutma. Pole enam nii väsinud ning liigsetest kilodest olen ka lahti saanud.

- Kristjan Rosenberg

Leian, et tippspordis mõjutab iga väikegi asi sooritust ning suudan geenitestist saadud info enda kasuks pöörata.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kas geneetilised teadmised võivad viia tõhusamate ja efektiivsemate treeningprogrammideni?

Geneetiline testimine on kujunenud revolutsiooniliseks vahendiks üksikisiku tervise ja potentsiaali mõistmisel. DNA analüüsimise kaudu võib geneetiline testimine paljastada teadmisi inimese eelsoodumuste kohta, sealhulgas teatud haiguste riski, omaduste ja isegi erinevatele treeningutele ja toitumisele reageerimise kohta. Fitnessi puhul pakub geneetiline testimine ainulaadset võimalust kohandada treening- ja toitumiskavasid vastavalt inimese geneetilisele koostisele, viies optimeeritud tulemusteni ja sügavama arusaamiseni oma kehast. Isikupärastatud treeningkavad Geneetiline testimine võib

Dropdown

kõik artiklid

MYINNERGO OÜ tegevusaruanne 2022

Üldiselt MyInnerGo OÜ alustas oma tegevust 13.10.2014. Tulud, kulud, kasum Ettevõtte tegevusaasta müügitulu moodustas 67 431 eurot. Mitmesugused tegevuskulud
ssb.ee
Üldiselt MyInnerGo OÜ alustas oma tegevust 13.10.2014. Tulud, kulud, kasum Ettevõtte tegevusaasta müügitulu moodustas 67 431 eurot. Mitmesugused tegevuskulud ja ärikulud moodustasid 19 821 eurot. Tegevusaasta lõpetati kahjumiga summas 21 796 eurot. Personal Aruandeaastal töötas ettevõttes keskmiselt 2 töötajat. Tööjõukulud koos sotsiaalmaksudega moodustasid 61 298 eurot. Aasta vältel oli juhatus üheliikmeline. Finantssuhtarvud 2022 2021 Puhasrentaablus -32,32 14,63 Lühiajaliste kohustuste 0,34 2,009 kattekordaja ROA -100,91 22,95 ROE -208,99 27,63 Suhtarvude arvutamisel kasutatud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.