Rohkema info nägemiseks:

EMG TEILE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 933; jälgijaid - 0. Arvustusi - 2; Artikleid 1+ "Kirjuta EMG TEILE OÜ kohta arvamuslugu!"

EMG TEILE OÜ hetkeolukord

Juba 933 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

EMG Teile OÜ on asutatud 2014.a. Äriühingu põhitegevuseks on mootorsõiduki varuosade hulgi- ja jaemüük. Eesmärk on saada kasumit ja olla konkurentsivõimeline Eesti ja EL majandusvaldkonnas.

Tulud, kulud ja kasum 2022.a moodustasid OÜ EMG Teile müügitulu kokku 1 384 885 eur ja 2021 müügitulu moodustas 2 080 991 eurot. Äriühingu tulud koosnevad peamiselt soetatud kauba edasmüügist, auto varuosade vahendamisest. 2022 aruandeaasta kahjum oli 1 188 566 eur. Kahjum oli tingitud laokauba allahindlusest.

Personal

OÜ EMG Teile 2022 majandusaastal ettevõtel oli üks töötaja. Palgakulud moodustavad kokku 23 548 eur.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

OÜ EMG Teile põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on ettevõtte turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasoleval turul. Ettevõtte ootuste kohaselt suurendatakse 2023 aastal müüki ja turuosa eeskätt Eesti Vabariigis ja EL-s.

Äriühing planeerib investeerida põhivahenditesse, soetada sõiduautot. Venemaa agressioon oli mõjunud klientide geograafiat. Muutusid mõned suunad. Majanduskekkonna muutused ei mõjunud meie majandustegevust 2022. Samuti ei mõjunud 2022 hindade tõus meie äritegevust.

EMG TEILE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.