Rohkema info nägemiseks:

HALDUSKUNINGAS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke puhastuslahendusi, alates põranda- ja aknapesust kuni suuremahuliste kommerts- ja erakinnisvara hooldustöödeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga puhta, kutsuva ruumi südames on pideva pühendumuse, täpsuse ja täiuslikkuse otsingu lugu. See on lugu, mida me kirjutame iga päev HALDUSKUNINGAS, kus meie missiooniks on hoida meie klientide erja- ja ärikeskkonnad puhtana.

Meie teekond algas visiooniga pakkuda täielikke puhastuslahendusi, mis vastavad nii kommertskinnisvara kui ka eravalduste nüansirikastele vajadustele. Me usume, et puhtus ei tähenda ainult mustuse puudumist, vaid hoolivuse, detailidele tähelepanu pööramise ja esteetika ning funktsionaalsuse harmoonilise tasakaalu olemasolu.

Iga meie tegevus on kavandatud tõstma puhtuse standardit. Meie tipptasemel masinapark ja asjatundlikult väljaõpetatud meeskond on varustatud erinevate materjalide ja pindade esitatavate ainulaadsete väljakutsetega toimetulekuks.

Olgu selleks igapäevane hooldus saginas kontoriruumis või hoolikas puhastus rahulikus eramajas, meie portfell on mitmekesine. Me oleme spetsialiseerunud sisepuhastusele, sealhulgas põranda- ja aknapesule, ning laiendame oma ekspertiisi suuremahulisele puhastusele kommertshoonetes ja eramajades. Meie pühendumus tipptasemele on muutumatu, olgu selleks operatsioonijärgne kirurgiline puhastus või tagades, et eramute suurused ja korrespondendid hiilgavad puhtusest.

Kuid meie lugu ei lõppe siseruumides. Me tunnistame hästi hooldatud välisilme tähtsust, mistõttu on meie välipuhastusteenused sama kõikehõlmavad. Alates haljastusest kuni lumekoristuseni, tagame, et iga teie kinnisvara ruutmeeter peegeldab teie hinnatud kõrgeid standardeid.

Meie eripuhastusteenused on mõeldud nende ülesannete jaoks, mis nõuavad erilist hoolt, nagu tuuleklaasi puhastus, muru niitmine ja trimmerdamine või isegi põrandate süvapesu ja kaitsevahenditega katmine. Oleme valmis ka ootamatusteks, pakkudes teenuseid nagu tänavakivide puhastus ja väiksemad parandustööd, tagades, et teie ruum ei oleks mitte ainult puhas, vaid ka hästi hooldatud.

Kuna me jätkuvalt kasvame ja kohandume meie klientide pidevalt arenevate vajadustega, püsivad meie põhiväärtused kindlalt paigal. Oleme pühendunud tasemel teenuse pakkumisele, mis mitte ainult ei vasta, vaid ületab ootusi. Kutsume teid kogema HALDUSKUNINGAS OÜ erinevust ja liituma meie missiooniga luua keskkondi, mis ei ole lihtsalt puhtad, vaid tõeliselt laitmatud.

Kui soovite ruumi, mis õhkab puhtust ja hoolivust, võtke meiega ühendust. Loome koos täiuslikkust.

HALDUSKUNINGAS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Suurepärane teenus, alati tähtaegadest varem valmis!

- Martin

Kiire ja professionaalne.

- Jaan

Kliendisõbralik lähenemine, olen alati rahul nende teenusega.

HALDUSKUNINGAS OÜ tegevusaruanne 2022

HaldusKuningas OÜ tegeleb kinnisvarahooldusega. Meie põhiliseks tegevussuunaks on puhastus. Meie puhastus on suunatud peamiselt ärikliendile.Järgmiseks aruande aastaks on raske suuri investeeringuid planeerida, sest investeeringud on suures seoses tulevaste objektidega, mida on raske ennustada. Ralf Pagil Juhatuse liige

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas oma välishoovi korras hoida

Suve õitsemise ja talve lumekatte vahel võib olla ahvatlev mõelda oma kodu ümbrusele kui omaenda oaasile. Hoovi korrashoid on rohkem kui lihtsalt esteetiline kü
ssb.ee
Suve õitsemise ja talve lumekatte vahel võib olla ahvatlev mõelda oma kodu ümbrusele kui omaenda oaasile. Hoovi korrashoid on rohkem kui lihtsalt esteetiline küsimus; see on ka turvalisuse ja koduse mugavuse küsimus. Siin on mõned näpunäited ja ideed, kuidas hoida oma välishoov korras, tagades samal ajal nii visuaalse naudingu kui ka funktsionaalse praktilisuse. Korras hoov algab alati hästi niidetud muruga. Regulaarne muruniitmine mitte ainult ei taga silmailu, vaid aitab kaasa ka muru tervisele. Ärge unustage muruniiduki terasid teritada ja muru regulaarselt väetada, et tagada särav

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.