Rohkema info nägemiseks:

MÖBLIST OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Möblist OÜ on loodud 2014. aastal, meie põhitegevuseks on köögimööbli ja eritellimusmööbli tootmine.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Alates 2014. aastast on Möblist olnud mööblitootmise valdkonnas tuntud kui eeskujulik ettevõte, mis paneb suurt rõhku kvaliteedile, innovatsioonile ja klientide rahulolule. Meie missiooniks on pakkuda kõrgekvaliteedilisi mööblitooteid, mis on valmistatud parimatest materjalidest ning kohandatud vastavalt klientide soovidele ja vajadustele.

Möblisti toodangus kasutatakse vaid parimaid materjale. Meie meisterlikud käsitöölised valmistavad iga mööblitüki suure pühendumuse ja täpsusega, tagades seeläbi iga toote vastupidavuse ja vastavuse kõrgeimatele standarditele.

Meie tootevalik on mitmekesine ja kohandatav vastavalt teie vajadustele. Pakume laias valikus köögimööblit, tööpinna lahendusi, laudu, kappe, integreeritavaid süsteeme, kontorimööblit, kirjutuslauad, riiuleid ja erilahendusi, mis muudavad teie kodu või kontori stiilseks ja funktsionaalseks.

Möblisti meeskond on pühendunud uuenduslikele ideedele ja kaasaegsele disainile. Me jälgime pidevalt mööblitrende ning uuendame pidevalt oma materjalide ja disainilahenduste valikut, et pakkuda teile alati parimat.

Klientide rahulolu on meie jaoks ülioluline. Oleme valmis kuulama teie soove ja nõudeid ning looma just teile sobiva mööblilahenduse. Meie kogenud meeskond on alati valmis teid aitama ja nõustama, et teil oleks võimalik teha teadlikke otsuseid oma kodu või kontori sisustamisel.

Möblist pakub ka eritellimusmööbli teenust, kus saate luua täpselt sellise mööbli, mida olete alati unistanud. Meie meeskond aitab teil kujundada ja valmistada unikaalseid mööbliesemeid, mis vastavad täpselt teie maitsele ja ruumi vajadustele.

Kui otsite kvaliteetset, vastupidavat ja stiilset mööblit, siis ärge otsige enam – Möblist on teie ideaalne valik. Meie kirest mööbli vastu kumab läbi iga valmistatud eseme, muutes teie kodu või kontori ruumi mugavamaks ja kaunimaks kohaks.

Valige Möblist – valige parim mööblilahendus teie kodule!

Kontakt:
kristjan@moblist.ee
+3725119809

MÖBLIST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liisa O.

Mööbel on kvaliteetne, stiilne ja vastab kõikidele minu ootustele. Suurepärane teenindus ja kiire tarne!

- Jaan P.

Klienditeenindus on sõbralik ja abivalmis, aidates leida just need tooted, mis sobivad minu vajadustega.

- Hendrik A.

Olen leidnud endale ideaalse partneri kodu sisustamisel. Nende tooted on mitte ainult kvaliteetsed, vaid ka hinnalt soodsad. Kindlasti soovitan!

MÖBLIST OÜ tegevusaruanne 2022

Möblist OÜ, mis asutati 8. detsembril 2014, on pühendunud eritellimusel mööbli tootmisele. Aastate jooksul on ettevõte kasvanud ja laienenud, pakkudes klientidele kvaliteetseid ja ainulaadseid mööbliesemeid. 2022. aastal oli ettevõtte põhitegevuseks eritellimusel mööbli tootmine, mis toimus aadressil Spari, Harjumaa, Kiili vald, Paekna küla, Spari, 75408. Möblist OÜ on investeerinud suuresti oma töövahenditesse ja tööruumidesse, et tagada toodete kõrge kvaliteet ja kiire töötlemise kiirus. Ettevõte on pühendunud pidevale arengule ja innovatsioonile, mis on aidanud kaasa nende tootlikkuse

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas kujundada köök, kus teile meeldib süüa teha

Olenemata sellest, kas valmistate süüa, koristate, sööte või lahutate meelt, peaks köök olema ruum, kus teile meeldib viibida, ja läbimõeldud köögikujundus aita
ssb.ee
Olenemata sellest, kas valmistate süüa, koristate, sööte või lahutate meelt, peaks köök olema ruum, kus teile meeldib viibida, ja läbimõeldud köögikujundus aitab just seda teha. Siin on kolm populaarsemat köögi paigutamise lahendust: 1. L-kujuline köök L-kuju on köökide jaoks üks levinumaid paigutusi. See nõuab vähem ruumi ja pakub tööjaamade paigutamisel suuremat paindlikkust. 2. Saarega köök Võimalus köögi funktsionaalsust suurendada, varustades saare pliidiplaadi või valamuga. Vabaaja õhtusöögi jaoks ruumi loomiseks varustage saar baaripukkidega. 3. U-kujuline köök U-kujulised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.