Rohkema info nägemiseks:

BIOMULD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete muldade ja kompostide tootmise ning müügiga mitmekülgseteks põllumajandus- ja aiandusvajadusteks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast viljakasse BIOMULD OÜ maailma, kus iga mullatera on elu ja külluse lubadus. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete muldade ja kompostide tootmisele ja müügile mitmekülgseteks põllumajandus- ja aiandusvajadusteks. Pühendunult maa eest hoolitsedes pakume tootevalikut, mis on rikkalike saakide ja lopsakate maastike alustalaks.

Meie muldade ja kompostide valik on loodud taimede konkreetsete vajaduste rahuldamiseks. Alates tugevast kompostiga rikastatud mustast mullast kuni spetsiaalsete segudeni elu- ja okaspuudele, rododendronitele ja muule, tagame, et teie muld ei oleks lihtsalt keskkond, vaid oluline toitainete ja elu allikas.

Meie big-bag valikud pakuvad mugavust ja väärtust, tagades, et olgu te siis kommertspõllumees või koduaia huviline, teil on juurdepääs parimale mullale piisavas koguses. Ja neile, kes eelistavad väiksemaid pakendeid, pakuvad meie 40-liitrised kotid sama esmaklassilist kvaliteeti väiksemate projektide või linnalähedaste aedade jaoks.

Meiega investeerite viljakuse ja jätkusuutlikkuse pärandisse. Meie tooted, alates hobusesõnnikuga rikastatud mustast mullast kuni männikoore multšini, on loodud saagikuse suurendamiseks ja teie aedade ning põldude elluäratamiseks.

Kasutage ära meie hooajalisi sooduspakkumisi ja varajase tellija pakkumisi, et saada parimad diilid meie toodetele. Pidage meeles, et oleme siin, et toetada teie rohelisi ettevõtmisi aastaringselt, isegi talvel, sest kasv ja suurepärasus ei võta kunagi pausi.

Liituge rahulolevate klientide hulgaga, kes on näinud oma maid muutumas BIOMULD OÜ toodetega. Külastage meid meie poes või esitage tellimus meie mugava veebivormi kaudu. Kuigi me hindame traditsioonilisi viise, oleme tulevikule avatud süli, mistõttu kutsume teid uurima meie digitaalset kauplust sujuva ostukogemuse saamiseks.

BIOMULD OÜ-s oleme rohkem kui ettevõte; oleme teie kasvupartnerid. Lähme seda teed koos, et maailm oleks rohelisem ja viljakam.

Kontakt

BIOMULD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart T.

Uskumatu mullakvaliteet! Minu taimed pole kunagi varem nii hästi kasvanud!

- Peeter K.

Suurepärane teenindus ja kiire tarne! Kindlasti tellin veel!

- Jaanika P.

Biomuld OÜ tooted on minu aia salarelv. Suur tänu!

Kuidas suurendab must muld taimede viljakust ja toitainesisaldust?

Must muld, tuntud ka kui 'Tšernozjom', on mullatüüp, mida iseloomustab selle tumedat värvi, mis on tingitud kõrgest orgaanilise aine sisaldusest. Seda mulda leidub tavaliselt jaheda parasvöötme kliimaga piirkondades ja see on tuntud oma erakordse viljakuse ja niiskuse säilitamise võime poolest. Must muld on põllumajandusühenduses kõrgelt hinnatud oma rikka toitaineprofiili ja suurepäraste füüsikaliste omaduste tõttu. See toetab laia valikut taimestikku ja on eriti kasulik põllukultuuride, köögiviljade ja ilutaimede kasvatamiseks, muutes selle põllumeeste, aiandusteadlaste ja aiandushuviliste

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida parimat mulda oma murule lopsakaks kasvuks ja arenguks?

Professionaalsetele põllumeestele, aiandusteadlastele, maastikuarhitektidele ja aiandushuvilistele on lopsaka rohelise muru otsing tunnistuseks nende pühendumus
ssb.ee
Professionaalsetele põllumeestele, aiandusteadlastele, maastikuarhitektidele ja aiandushuvilistele on lopsaka rohelise muru otsing tunnistuseks nende pühendumusest ja asjatundlikkusest. Elujõulise muru alus peitub pinna all, mulla tervises. Mulla kvaliteet mõjutab vee säilitamist, toitainete kättesaadavust ja üldist muru kasvu. Linnade ja eeslinnade elanikud seisavad sageli silmitsi väljakutsetega nagu tihendatud muld, halb drenaaž ja toitainete puudus, mis võivad takistada tervisliku muru kasvu. Nende probleemide lahendamine nõuab spetsialiseeritud lähenemist, mis suudaks rahuldada keskkonna

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.