Rohkema info nägemiseks:

SKY MANAGEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2310; jälgijaid - 7. Arvustusi - 1; Artikleid 5+ "Kirjuta SKY MANAGEMENT OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Eesti muusikamaastiku südamesse, kus iga löök ja noot on hoolikalt seatud, et luua unustamatuid kontserdielamusi. Sky Management OÜ ei ole lihtsalt ürituste korraldaja; me oleme atmosfääri arhitektid, kultuuri kuraatorid ja sild artistide ning publiku vahel.

Võsu Rannafestivali päikesepaistelistest randadest kuni Suverocki elektriliste vibreeringuteni on meie muusikaürituste portfell meie kirg inimeste kokkutoomise vastu. Me usume muusika jõusse ületada piire, harida ja rikastada elusid. See usk on meie pühendumuse nurgakivi muusikaürituste korraldamisel.

Meie teekond algas lihtsa visiooniga: luua koht, kus kultuur õitseb ja iga üritus on enamat kui lihtsalt kogunemine - see on elamus. Iga festivali, kontserdi ja etteastega püüdleme selle poole, et jätta kustutamatu jälje meie publiku südameisse. Meie pühendumus kultuurile ja haridusele muusika kaudu on vankumatu, kuna jätkame kohalike talentide toetamist ja esitlemist rahvusvaheliste tegijate kõrval.

Sky Management OÜ-s mõistame, et suurepärase ürituse olemus peitub selle teostuses. Meie ekspertide meeskond meedia ja trüki alal, koos meie tugeva tööstusprofessionaalide võrgustikuga, tagab, et iga detail on täiuslik - alates helist ja valgustusest kuni lavakujunduse ja artistide haldamiseni. Oleme uhked oma võime üle korraldada üritusi, mis vastavad meie klientide visioonidele ja ületavad nende ootusi.

Olgu teil plaanis oma erapeole live-muusika maagiat tuua või korraldada suuremahulist festivali, Sky Management OÜ on teie värav erakordse ürituse kogemuse juurde. Võtke meiega ühendust numbril (+372) 523 1922 või info@skymanagement.ee ja teeme teie järgmisest üritusest edu sümfoonia.

Kontakt

SKY MANAGEMENT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko K.

Absoluutselt hämmastav muusikaline elamus!

- Liis A.

Suur tänu teie professionaalse teeninduse eest!

- Jaanika T.

Kõrgetasemeline korraldus ja suurepärane atmosfäär!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kas muusikafestivalid loovad tõelise kogukonnatunde?

Muusikafestivalid on rohkem kui lihtsalt kontsertide jada; need on kogemuste mosaiik, mis võib inimese elule sügavat mõju avaldada. Siin on viis põhjust, miks muusikafestivalil osalemine võib olla transformeeriv kogemus. Võrdlematu kogukonnatunne On midagi maagilist olla osa rahvahulgast, kes on kogunenud armastusest muusika vastu. See ühine kogemus loob ühtsustunde ja kuuluvustunde, mis on igapäevaelus haruldane. Muusikafestivalid on sageli taustaks sügavate, kestvate sõprussuhete loomisele. Ühine armastus muusika ja kogemuse intensiivsuse vastu seob inimesi ainulaadsel viisil. Tänapäeval

Dropdown

kõik artiklid

Mis on ürituste korraldamise peamised sammud?

Ürituste korraldamine on logistika, loovuse ja juhtimise keeruline tants. See hõlmab mitmeid samme, mis õigesti täidesaatmisel loovad osalejatele unustamatu kog
ssb.ee
Ürituste korraldamine on logistika, loovuse ja juhtimise keeruline tants. See hõlmab mitmeid samme, mis õigesti täidesaatmisel loovad osalejatele unustamatu kogemuse. Väikestest koosviibimistest suuremahuliste festivalideni jäävad ürituste korraldamise põhimõtted järjepidevaks. Iga edukas üritus algab selge visiooniga. See visioon toimib juhtlõngana kõikide otsuste puhul, alates teemast kuni teenusepakkujate valikuni. See on vundament, millele kogu üritus on üles ehitatud. Ürituse-eelse planeerimise strateegiad Enne detailidesse sukeldumist on oluline seada selged eesmärgid ja eesmärgid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.