Rohkema info nägemiseks:

SLIONE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme stiilse meestegroominguga, pakkudes kõrgtasemel juukselõikust, habemeajamist, vuntside ja habeme kujundamist ning individuaalset nõustamist ja hooldusteenuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast mehelikkuse pelgupaika, kus klassikalise hoolduse olemus kohtub kaasaegse mehe elustiiliga. SLIONE OÜ juures ei ole me ainult juukselõikuste ja habemeajamiste pärast; me loome kogemust, mis jätab sind enesekindlana tundma ja parima väljanägemisega. Meie missioon on lihtne: Pakume mitmesuguseid hooldusteenuseid, alates klassikalistest juukselõikustest ja habemeajamistest kuni spetsialiseeritud habeme ja vuntside stiliseerimiseni, kõik see toimub kutsuvas ja professionaalses keskkonnas.

Meie juuksurisalongi sisse astudes viiakse sind ajas tagasi ajastusse, kus hooldus oli kunstivorm. Meie osavad juuksurid ei ole lihtsalt käsitöölised; nad on kunstnikud, kes mõistavad, et juukselõikus ei ole lihtsalt teenus, vaid rituaal, üleminekuritus, mida iga mees peaks kogema. Olgu sul vaja teravat ja täpset masinalõikust, kombineeritud kääride ja masina lõikust või erikohtlemist oma habemele ja vuntsidele, kohandame iga teenust sinu individuaalsete vajaduste järgi.

Meie teenused on loodud hellitamiseks ja täiustamiseks. Lubage endale traditsioonilist raseerimist terava sirglõikuriga, mis sisaldab lõõgastavat kuuma rätikut ja näohooldust, mis jätab su naha tundma end noorendatuna. Habemega härrasmeestele pakume peenelt vormitud habeme ja vuntside kujundamist ja piiramist, tagades, et sinu näokarvad ei ole lihtsalt hooldatud, vaid stiilselt viimistletud.

SLIONE OÜ juures usume suurepärase juukselõikuse jõusse ja enesekindlusse, mida see võib sisendada. Seetõttu on meie loosung, Loome enesekindlust, üks lõige korraga!, rohkem kui lihtsalt sõnad - see on meie lubadus teile. Meie teenuste valiku ja pühendumusega tipptasemele ei lõika me lihtsalt juukseid - me kujundame iseloomu.

Liitu meiega SLIONE OÜ juures, kus sinu hooldus on meie kirg, ja koge professionaalse puudutuse erinevust. Broneeri oma aeg juba täna ja astu välja mitte ainult uue välimusega, vaid uuendatud enesetundega.

Kontakt

SLIONE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Pille P.

Mulle meeldis väga, kuidas Pardur tegi mu juuksed! Loomulikult oli nende töö väga hea ja mu habemeajamisega olin väga rahul. Pardur oli ka väga sõbralik ja suhtles kliendiga väga hästi.

- Karl K.

Pardur on väga professionaalne ja hea pardur. Ma olen alati olnud väga rahul nende teenusega. Nad teevad alati oma tööd väga hästi ja kiiresti ning klienditeenindus on alati väga sõbralik.

- Kersti K.

Minu kogemus Parduri parduris oli väga hea. Ma olen rahul nende teenustega ja soovitan neid igal juhul kõigile!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kas sa oled valmis avastama oma tõelist mehelikkust?

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas saaksid oma habeme ja vuntsidega uut ja erilist väljanägemist? Tahaksid tunda end rõhutatuna, enesekindlalt ning kogeda tõelist mehelikku hooldust? Siis on meie juuksesalongi pakutav teenus just see, mida oled otsinud - habeme ja vuntside kujundamine! Meie meeste juuksesalongis oleme pühendunud sellele, et pakkuda sulle parimat võimalikku hooldust ja kujundust, mis rõhutaks sinu ainulaadsust ning isikupära. Me mõistame, et iga mees soovib tunda end hästi oma välimuses ja meie pardurid on koolitatud selleks, et aidata sul leida just see õige soeng ja habeme-

Dropdown

kõik artiklid

Isikupärastatud teenindus habemeajamistes

Viimastel aastatel oleme tunnistajaks olnud klassikalise habemeajamise märkimisväärsele taassünnile, trendile, mis on enamat kui lihtsalt juukselõikus. See rene
ssb.ee
Viimastel aastatel oleme tunnistajaks olnud klassikalise habemeajamise märkimisväärsele taassünnile, trendile, mis on enamat kui lihtsalt juukselõikus. See renessanss on viide möödanikule, kui habemeajamisse minek oli rituaalne kogemus, koht sotsiaalseks suhtlemiseks ja isikliku stiili avaldus. Kuid mis on selle taaselustamise taga ja miks kaasaegsed mehed neid nostalgilisi hoolduse oaase otsivad? Habemeajamised on olnud sajandeid meeste hoolduse nurgakivi. Minevikus olid need kohad, kus mehed said poliitikast, ärist ja elust rääkida, samal ajal kui said lõikust või raseerimist. Habemeajamine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.