Rohkema info nägemiseks:

DATAFRUIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme andmeladude arendusega, aidates ettevõtetel koguda ja korrastada erinevates kanalites hajutatud andmeid kesksesse andmelattu, võimaldades neil luua uusi teadmisi ja teha paremaid otsuseid.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Kas olete kunagi mõelnud, kuidas oma ettevõtte andmetest võiks saada tõeline varakamber teadmiste loomiseks ja ärianalüütika jaoks? Selleks on vastus DATAFRUIT OÜ, ettevõte, mis on spetsialiseerunud andmeladude arendamisele ning aitab ettevõtetel lahendada keerukaid väljakutseid, mis on seotud erinevate andmekanalite ja formaatidega.

Andmete kogumine ja haldamine võib olla ettevõtete jaoks tõeline väljakutse, eriti kui andmed on hajutatud erinevatesse kanalitesse ja neil on erinevad vormingud ning versioonid. Siin tulebki mängu DATAFRUIT OÜ. Meie eksperdid aitavad teil korrastada ja ühendada need mitmekesised andmed ühte kesksesse andmelattu. See mitte ainult ei lihtsusta nende kättesaadavust, vaid võimaldab ka seni võrreldamatuid andmeid omavahel kombineerides luua täiesti uut teadmist.

Meie eesmärk on aidata teil saavutada parem arusaam oma ettevõtte tegevusest, aidates teil teha teadlikumaid otsuseid ja leida uusi ärisuundi. Oleme töötanud mitmete ettevõtetega erinevates valdkondades ning meie klientide tagasiside on olnud alati positiivne.

Kui soovite oma ettevõtte andmetest rohkem kasu saada ja teha olulisi samme ärianalüütika valdkonnas, siis võtke meiega ühendust juba täna. Meil on meeskond, mis on valmis teie väljakutsetele vastu astuma ning leidma parima lahenduse teie andmeladude arendamiseks.

Ärge jätke kasutamata võimalust oma andmete potentsiaali avastada ja võtke meiega ühendust. DATAFRUIT OÜ on teie usaldusväärne partner andmeladude arendamisel ja ärianalüütika edendamisel.

kontakt

DATAFRUIT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Nad aitasid meil andmed kokku panna ja nüüd näeme selgelt oma äritegevuse suundi.

- Priit S.

Andmeladud, mis tõid meie ettevõtte parema tulemuseni!

- Anneli K.

Nende lahendused muutsid meie andmetest väärtuslikud juhised.

DATAFRUIT OÜ tegevusaruanne 2022

Datafruit OÜ on Eesti juhtiv arendus- ja konsultatsiooniettevõte, mis asutati 2014. aastal. Meie missiooniks on aidata klientidel luua ning kasutusele võtta juhtide tööd tõhustavaid analüütikalahendusi. Meie organisatsioon on pühendunud andmete demüstifitseerimisele, aidates klientidel mõista andmete õigesti kasutamises peituvat ärilist potentsiaali. Meie eesmärk on aidata klientidel teha tarku äriotsuseid, kasutades andmete oskuslikku analüüsi. Uskudes, et iga juht peaks saama enda jaoks olulisi andmeid kiiresti ja lihtsalt ise analüüsida, koolitame ja konsulteerime nii juhte kui töötajaid

Dropdown

kõik artiklid

Mis on andmeladu?

Andmeladu (inglise keeles data warehouse) on tarkvararakendus või süsteem, mis on loodud selleks, et koguda, säilitada ja haldada suures koguses andmeid ühes ke
ssb.ee
Andmeladu (inglise keeles data warehouse) on tarkvararakendus või süsteem, mis on loodud selleks, et koguda, säilitada ja haldada suures koguses andmeid ühes keskses ja struktureeritud kohas. Andmeladu on ettevõtte jaoks nagu suur andmete hoidla, mis võimaldab neil paremini mõista oma tegevust, teha informeeritud otsuseid ning avastada uusi seoseid ja suundumusi. Andmelao põhifunktsioonid: Andmete kogumine: Andmeladu kogub andmeid erinevatest allikatest, nagu andmebaasid, rakendused, veebilehed ja muud infoallikad. See võib hõlmata struktureeritud andmeid (nt tabelid ja arvutustabelid)

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.