Rohkema info nägemiseks:

HERKA TRANSPORT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgseid transporditeenuseid, sealhulgas kaubavedu, transporditeenused, kraanateenus ja ülekabariidilised veosed.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond on meie ettevõtte südameks ja hingeõhuks. Iga meie meeskonnaliige jagab kirge transpordi ja logistika vastu ning on pühendunud klientide rahulolu saavutamisele. Meie professionaalsed juhid, juhtautojuhid, kraanaoperaatorid ja logistikud on valitud mitte ainult oskuste, vaid ka pühendumuse ja kohusetundlikkuse põhjal.

Tegevusvaldkonnad - Paindlikud ja kvaliteetsed teenused

  1. Kaubavedu: Meie kaubavedu teenus pakub usaldusväärset ja efektiivset kaupade transporti ühest kohast teise. Oleme spetsialiseerunud erinevate kaupade vedamisele, olgu selleks siis toidukaubad, ehitusmaterjalid või muud kaubad.

  2. Transporditeenused: Lisaks kaubaveole pakume laias valikus transporditeenuseid, mis hõlmavad nii täisteenusvedusid kui ka osalisi vedusid vastavalt klientide vajadustele. Oleme kohal, et tagada kiire ja efektiivne kaubaveo teenus.

  3. Kraanateenus: Meie kraanateenuse meeskond omab tipptasemel seadmeid ja kogemusi raskete tõstetööde teostamisel. Oleme valmis aitama ehitusprojektide ja muude oluliste ülesannete täitmisel.

  4. Ülekabariidi vedu: Meie ülekabariidi veoteenus võimaldab transportida suuri ja rasked koormaid ohutult ja õigeaegselt. Oleme spetsialiseerunud erinevate ülekabariidi vedude teostamisele.

  5. Logistikateenused: Meie logistikateenused hõlmavad endas tõhusat kaupade haldamist ja tarneahela optimeerimist. Pakume kohandatud lahendusi, mis vastavad teie ettevõtte vajadustele.

Oleme uhked oma meeskonna üle ja pühendunud pakkuma kvaliteetseid transpordi- ja logistikateenuseid, mis aitavad meie klientidel saavutada edu ja tulemuslikkust oma äris. Teie rahulolu on meie peamine eesmärk, ja me ootame võimalust teenindada teid parimal viisil!

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

HERKA TRANSPORT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan L.

Olen äärmiselt rahul teie kaubaveoteenusega. Suur aitäh Teile!

- Kristi O.

Teie teenus aitas meil edukalt lõpule viia meie ehitusprojekti .

- Peeter R.

Ma hindan teie professionaalsust ja pühendumust.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

HERKA TRANSPORT OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Herka Transport on Eesti ettevõte, mille põhitegevusalaks on autotransport. See on valdkond, mis nõuab suurt tähelepanu detailidele, logistilistele oskustele ja pühendumust kliendi rahulolu tagamisele. OÜ Herka Transport on näidanud, et neil on need omadused, mis on aidanud neil saavutada märkimisväärset edu oma tegevusvaldkonnas.2022. aastal oli OÜ Herka Transporti müügitulu 568 265 eurot. See on märkimisväärne summa, mis näitab ettevõtte tugevat positsiooni autotranspordi turul. Müügitulu suurus näitab, et ettevõte on suutnud luua tugeva kliendibaasi ja pakkuda teenuseid, mis vastavad

Dropdown

kõik artiklid

Nippe kaubaveoks: Kuidas tagada sujuv ja ohutu kaubavedu üle Eesti

Kaubavedu on üks olulisemaid protsesse, mis tagab toodete liikumise tootjalt tarbijani. Õigeaegne ja ohutu kaubavedu on ettevõtte edukuse ja klientide rahulolu
ssb.ee
Kaubavedu on üks olulisemaid protsesse, mis tagab toodete liikumise tootjalt tarbijani. Õigeaegne ja ohutu kaubavedu on ettevõtte edukuse ja klientide rahulolu jaoks oluline. Kaubaveo alustamisel on oluline hoolikalt planeerida marsruuti. Teekonna valik võib mõjutada nii tarneaega kui ka kulude optimeerimist. HERKA TRANSPORT kasutab kaasaegset tehnoloogiat ja transpordiplaneerimise süsteeme, mis aitavad leida optimaalseid marsruute, arvestades liiklusolusid, teeolusid ja tarnegraafikut. Õige ja ohutu lastimine ning mahalaadimine on kaubaveos kriitilise tähtsusega. Veose kindlalt kinnitamine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.