Rohkema info nägemiseks:

EESTI MEE ÜHISTU TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 364; jälgijaid - 1. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta EESTI MEE ÜHISTU kohta arvamuslugu!"

EESTI MEE ÜHISTU TÜH hetkeolukord

Juba 364 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,2 punktiga ja kommenteeritud 300 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tulundusühistu Eesti Mee Ühistu asutati 2015.a. 2022. a lõpu seisuga oli ühistul 10 liiget. Ühistu tegevuse eesmärk on toetada ja soodustada oma liikmete majanduslikke huve läbi ühise majandustegevuse, mille liikmed osalevad põllumajandustoodete tarnijatena ja teenuste kasutajatena.

2018. aastal taotles ühistu toetust PRIA meetmest "Lühikeste tarneahelate või kohalike turgude kaudu põllumajandustoodete ja toidu turustamisvõimaluste arendamise toetus“, mis sai positiivse otsuse. Projekti eesmärk on propageerida kohaliku mee ja mesindussaaduste väärtuslikkust ja meetoodete tarbimist ning tutvustada mesindust laiemalt. Projekti käigus läbi viidav mee teavituskampaania ja iga-aastaste meepäevade korraldamine aitab ühistu liikmetel turustada mett otse lõpptarbijale. 2022. aastal jätkus projekt: soetati reklaamlipud ja toimus kaks meelaata. Projekt kestab 2023. aastani.

Ühistu palgal on projektijuht, kelle palgakulu oli 2408 eurot.

EESTI MEE ÜHISTU TÜH kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.