Rohkema info nägemiseks:

SAAREK PRODUCTIONS AS

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2614; jälgijaid - 32. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta SAAREK PRODUCTIONS AS kohta arvamuslugu!"

SAAREK PRODUCTIONS AS hetkeolukord

Juba 2614 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 32 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Aktsiaselts Saarek Productions tegevusaladeks on metsamarjade kokkuost, nende külmutamine ja puhastamine ning marjalisandite tootmine piima-, pagari- ja jäätisetööstustele.

Ettevõtte müügitulu oli 12,0 mln eurot, vähenedes eelmise majandusaastaga võrreldes 27,7 %

Kogu müügitulust moodustas kaupade müük Euroopa Liidus 66,3 %, eksporditi 18,1 %, Eestisse müüdi 15,6 % toodangust. Külmutatud marjade müügi osakaal kogu käibes oli 65,7 %, suurimad välispartnerid Holland, Jaapan, Prantsusmaa, Soome, Belgia, Saksamaa. Marjalisandite müük moodustas üldisest käibest 34,3 %, peamised müügipartnerid on Soomes, Eestis, Lätis ja Leedus.

Peamised finantssuhtarvud

Arvestus- 01.07.21 01.07.21

Näitaja metoodika -30.06.22 -30.06.22

Omakapitali rentaablus (ROE) puhaskasum/keskm.omakapital -9,46 % 9,01 %

Koguvara puhasrentaablus (ROA) puhaskasum/keskmine vara -5,22 % 7,95 %

Puhasrentaablus puhaskasum/müügitulu -6,00 % 4,53 %

Järgmisel majandusaastal plaanitakse külmhoone marjapuhastusliini moderniseerimist. Marjalisandite tootmises jätkame tootmisvõimsuse suurendamist, tootmisprotsessi osalist dubleerimist ja mitmekesistamist, mis võimaldaks efektiivsemalt toota ja garanteerida klintidele tarnekindluse. Tulenevalt energiakulude olulisest tõusust, jätkub investeerimine taastuvatesse energiaallikatesse ja ökonoomsematesse jahutusseadmetesse. Tootearenduses süveneb koostöö teadus- ja arendustegevusele pühendunud organisatsioonidega.

SAAREK PRODUCTIONS AS kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.