Rohkema info nägemiseks:

UURI PM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 207; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta UURI PM OÜ kohta arvamuslugu!"

UURI PM OÜ hetkeolukord

Juba 207 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Sissejuhatus

Osaühing Uuri PM alustas 2015. aastal tegevust. 2023. aasta oli ettevõttel üheksas tegevusaasta.

Põllumajandusturul on konkurents väga tihe, sisendhindade järsk tõus, geopoliitiline olukord polnud soosiv. 2023. aasta rohukasvu ja söödakoristushooajal oli enneolematu põud, sellest tulenevalt otsustas ettevõtte juhatus mitte sõlmida kahjumlikke põllumajandusega seotud lepingud. Samuti oli teenustöö nõudlus väga madal ning ilmastikust ja prognoositavast madalast saagikusest tulenevalt polnud majanduslikult mõistlik panustada isetootmisesse, kuna omahind oleks tulnud kordades kõrgem sööda turuhinnast, seega ettevõtel puudus aruandeaastal segapõllumajandusega seotud tulud. Selleks, et oleks tagatud ettevõtte kasumlikkus, otsis ettevõte ka teisi tulu teenimise võimalusi. Ettevõtte juhatus on leidnud alternatiivse ärisuuna ehitusvaldkonnas.

Tulud, kulud ja kasum

Osaühing Uuri PM-i müügitulu oli 2023. aastal 42 503 eurot. (2022: 2 538 eurot) Aruandlusaasta müügitulust moodustas 99,5%

Insenertehnilised konsulatsioonid, projektijuhtimine ja remonttööd ning 5% seadmete rent, sealhulgas müük Eestisse 100%. Ärikasum oli 2023.aastal 2 945 eurot. (2022.a. ärikasum: 3 500 eurot).

Personal

Aruandlusaastal ettevõte töötajaid ei palganud ja töötasusid ei maksnud.

Investeeringud

Aruandlusaastal investeeringuid põhivarasse ei tehtud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks 2024. aasta eesmärgiks on ettevõtte turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel. Oleme igati valmis pakkuma oma teenuseid uutele koostööpartneritele. Ettevõtte juhatus on võtnud eesmärgiks leida lisaks alternatiivseid ärisuundi tagamaks ettevõtte jätkusuutlikkust.

Tehingud klientide ja tarnijatega toimuvad eurodes, mistõttu ei ole valuutakursside riski. Ettevõttel puuduvad laenutehingud ja kapitalirendilepingud, seega Euribori tõus ei omanud mõju ettevõtte äritegevusele.

Juhatuse hinnangul on osaühing Uuri PM jätkusuutlik ja jätkab oma tegevust ka edaspidi.

UURI PM OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.