Rohkema info nägemiseks:

AMARK EHITUS OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ulatame sulle abikäe kõikvõimalike ehitustööde puhul- alates vundamendi valamisest, lõpetades võtmete üleandmisega. Ehitusele lisaks oleme väga osavad ka unikaalsete puitlahenduste nagu seda on uksed, trepid, aknad valmistamisel.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Amark Ehitus OÜ on Lõuna-Eestis asuv ehitusettevõte, mis on alates 2015. aastast olnud tuntud oma kvaliteetsete ehitustööde poolest. Kuigi ettevõte võib tunduda noorena, koosneb meie meeskond kogenud spetsialistidest, kellel on pikaajaline kogemus ehitusvaldkonnas. Meie kirg on ehitamine ja me naudime iga projekti, millega tegeleme.

Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimat teenust, alates esimesest konsultatsioonist kuni projekti lõpuni. Oleme uhked oma oskuste üle, mis ulatuvad traditsioonilistest ehitustöödest kuni keerukate puitlahendusteni. Meie kogemus erinevate projektidega, alates eramutest kuni tootmishooneteni, tagab, et suudame pakkuda lahendusi igale ehitusvajadusele.

Amark Ehitus OÜ on rohkem kui lihtsalt ehitusettevõte. Oleme partner, kes mõistab klientide vajadusi ja soove ning teeb kõik selleks, et tagada parim tulemus. Meie pühendumus kvaliteedile, meeskonna professionaalsus ja kirg ehitamise vastu teevad meist ideaalse valiku kõigile, kes otsivad usaldusväärset ehituspartnerit Lõuna-Eestis.



võtke ühendust

AMARK EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- T. M.

Tööde kvaliteet ja kiirus, mis Amark Ehitus OÜ pakub oma klientidele, on tõesti üllatavalt hea. Suurepärane töö ja hinnaklass!

- K. K.

Väga professionaalne ettevõte. Olen rahul tööde kiiruse ja kvaliteediga ning soovitan Amark Ehitus OÜ-d teistele!

- J. T.

Väga hea ja professionaalne meeskond. Kõik tööd, mida nad teevad, on väga kvaliteetsed ja õigeaegsed. Väga soovitan!

AMARK EHITUS OÜ tegevusaruanne 2022

AMARK EHITUS OÜ on Eesti ehitusettevõte, mis asutati 11. veebruaril 2015. aastal. Selle ettevõtte ainuomanik on Ardi Mark, kes omab 100% ettevõtte osalusest. Ardi Mark on ka ettevõtte juhatuse liige, kes vastutab ettevõtte igapäevase juhtimise eest. AMARK EHITUS OÜ põhitegevuseks on erinevad ehitus- ja remonditööd. Ettevõte on spetsialiseerunud erinevatele ehitusprojektidele, sealhulgas elamute, ärihoonete ja avalike hoonete ehitamisele ja renoveerimisele. Ettevõtte eesmärk on pakkuda kvaliteetseid ehitusteenuseid, mis vastavad kõige kõrgematele standarditele. Ettevõtte finantsseisund on

Dropdown

kõik artiklid

Tutvu meie töödega: Valgjärve külamaja - Kanepi vald

AMARK Ehitus OÜ on valitud ehitama Valgjärve külamaja. Kanepi vallavalitsusega on juba leping sõlmitud ja ehitustööd käivad. Tegemist on suurejoonelise hoonega,
ssb.ee
AMARK Ehitus OÜ on valitud ehitama Valgjärve külamaja. Kanepi vallavalitsusega on juba leping sõlmitud ja ehitustööd käivad. Tegemist on suurejoonelise hoonega, kus saab olema ürituste ja koosolekute saal, raamatukogu,  tegevusruumid erinevateks otstarbeks, köök, kaks kabinetid, saunaruum, arhiiviruum, tualetd, laoruumid ning tehnoruum.  Kui soovite ka kvaliteetset tööd kogenud meistritelt, siis võtke ühendust! Võta ühendust

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.