Rohkema info nägemiseks:

FLAT ROOF OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud katuste ehitusele, renoveerimisele ja plekitöödele, pakkudes kvaliteetseid katuseteenuseid alates SBS lamekatuste paigaldusest kuni katusstruktuuri renoveerimiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Katus on maja olulisim kaitsekiht, mis peab vastu nii päikese kui vihma, lume ja tuule mõjudele. Kui otsid usaldusväärset partnerit katusetöödeks, siis oled jõudnud õigesse kohta. Flat Roof OÜ on spetsialiseerunud katuseteenustele alates ehitusest kuni renoveerimiseni ning pakub laia valikut teenuseid, mis hõlmavad lamekatuste paigaldust, plekitöid ja katusetöid üldisemalt.

Meie meeskond on pühendunud kvaliteetse lamekatuse ehitamisele ja renoveerimisele. SBS lamekatused on meie erilise tähelepanu all, tagades nende vastupidavuse ja kauakestvuse. Kasutame uuenduslikke lahendusi, et kindlustada Sinu kodu või äriruumide katus tõhusalt ilmastikumõjude vastu.

Plekitööd on oluline osa katusest, mis nõuab erilist täpsust ja kogemust. Meie professionaalne meeskond omab pikaajalist kogemust plekitööde valdkonnas ning tagab, et Sinu katuseplekid on mitte ainult vastupidavad, vaid ka esteetiliselt nauditavad. Olgu tegemist vihmaveesüsteemi paigalduse või korstnaümbrise valmistamisega - meie kogenud meistrid teevad selle täpsusega ja professionaalsusega.

Katusestruktuuri terviklikkus on esmatähtis, et tagada kogu katuse tõhus toimimine. Meie eksperdid on valmis läbi viima põhjalikke katusestruktuuri renoveerimistöid, parandades vajadusel aluskonstruktsioone ja kindlustades, et Sinu kinnisvara säilitab oma väärtuse ja turvalisuse.

Oleme siin, et pakkuda Sulle parimat katuseteenust vastavalt Sinu vajadustele. Võta meiega ühendust, et arutada oma projektiga seotud eripärasid ja leiame koos parima lahenduse. Usalda Flat Roof OÜ-d - meie katusetööd peegeldavad professionaalsust, kvaliteeti ja pikaajalist kogemust! Sinu katuse turvalisus on meie prioriteet.

Kontakt:

+372 5890 9123

FLAT ROOF OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Simmo P.

Suurepärane teenus, kiire ja korralik katuse renoveerimine.

- Peeter U.

Minu katuse probleemid lahendati kiirelt ja hinnakujundus oli aus.

- Lauri O.

Lamekatus OÜ näitas, et kvaliteet ja professionaalsus käivad käsikäes

Korraliku vihmaveesüsteemi olulisus

Vihmaveesüsteemid mängivad olulist rolli igas hoones, eriti lamekatuste puhul. Need aitavad suunata vihmavee ohutult hoone juurest eemale ning kaitsta seeläbi katuse konstruktsioone ja hoone alust. Miks aga on korralik vihmaveesüsteem nii oluline? Esiteks aitab see vältida hoone niiskuskahjustusi. Kui vihmavesi ei suuda piisavalt kiiresti ära voolata, võib see koguneda katusele ja vähendada selle eluiga. Lisaks võib niiskus hoone seintesse imendudes põhjustada hallituse ja seenhaiguste teket, mis omakorda mõjutavad siseõhukvaliteeti. Teiseks aitab korralik vihmaveesüsteem kaitsta hoone alust

Dropdown

kõik artiklid

Lamekatuse eelised

Lamekatused on hoonekatuste hulgas üha populaarsem valik, pakkudes mitmeid eeliseid traditsiooniliste kaldkatuste ees. Üks peamisi eeliseid on ruumikasutus. Lam
ssb.ee
Lamekatused on hoonekatuste hulgas üha populaarsem valik, pakkudes mitmeid eeliseid traditsiooniliste kaldkatuste ees. Üks peamisi eeliseid on ruumikasutus. Lamekatused võimaldavad maksimaalset kasutatavat pinda nii hoone sees kui ka katuse peal, olgu selleks siis päikesepaneelid, rohelised katused või terrassid. Teine eelis on hoolduse lihtsus. Lamekatuste siledad pinnad võimaldavad lihtsamat puhastust ja hooldust võrreldes kaldkatustega, kus tekivad raskused lehtede, lume või muu prahi eemaldamisel. Lisaks on lamekatustel tihtipeale parem tuule- ja tulekindlus ning vähem pragusid ja vuuke.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.