Rohkema info nägemiseks:

HOLDUM OÜ

2
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kinnisvaraarendusele, pakkudes erinevaid üürivõimalusi lühiajalistest kuni pikaajaliste liisinguteni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

HOLDUM OÜ usub, et õige ruum võib inspireerida loovust, soodustada kasvu ja luua võimalusi. Meie missiooniks on pakkuda teile enamat kui lihtsalt kinnisvara; oleme siin, et pakkuda teile vundamenti teie püüdlustele. Olgu selleks unistuste ladu, mini laadimisruum teie inventari haldamiseks või talvekodu teie paadile, meil on teie vajadustele kohandatud täiuslik lahendus.

Meie teekond algas visiooniga revolutsioneerida kinnisvaraarenduse tööstust. Mõistame, et igal kliendil on unikaalsed nõudmised, mistõttu pakume mitmekesist rendivalikute valikut. Lühiajalisest paindlikkusest pikaajalise stabiilsuseni, meie kinnisvarad on loodud kohanema teie muutuvate nõudmistega.

Meie slogan, 'Ehitame ruume, loome kogemusi!', võtab kokku meie pühendumuse mitte ainult hoonete ehitamisele, vaid ka keskkondade loomisele, mis rikastavad teie elu ja tööd. Meie arendusprojektid on enamat kui lihtsalt struktuurid; need on edu, innovatsiooni ja kogukonna kasvulavad.

HOLDUM OÜ-ga ei rendi te lihtsalt ruumi; investeerite partnerlusse, mis väärtustab teie kasvu. Meie pühendunud meeskond on alati valmis tagama, et teie kogemus oleks sujuv ja rahuldust pakkuv. Meie strateegilisest asukohast Kivi 5, Jõhvi, Eesti kuni meie põhjalike arendus- ja kinnisvara renditeenusteni oleme valmis toetama teie ettevõtmisi igal sammul.

Liituge meiega kasvu ja võimaluste teekonnal. Uurige meie veebisaiti, et saada rohkem teavet meie laorendi, mini laadimisruumi, talvise paadisäilituse ja teiste arendus- ja ehitusruumide kohta. Võtke meiega ühendust aadressil info@holdum.ee või helistage meile numbril +372 5155353, et arutada, kuidas saame aidata teil leida teie vajadustele vastava täiusliku ruumi.

Valige HOLDUM OÜ, kus iga ruutjalg on samm teie tuleviku suunas.

HOLDUM OÜ kontaktid

HOLDUM OÜ tegevusaruanne 2022

12.02.2015.a.loodud firma Justesse Group OÜ alustas aastast 2016 aktiivset majandustegevust. Juhtkonna poolt on valitud primaarseks tegevusvaldkonnas eelkõige kinnisvara investeeringuna soetatud kinnisvara üürileandmine ja käitus, millest saadakse müügitulu. 2023 aastal toimus firma nime muutmine ja alates 17.05.2023.a. uus firma nimi on Holdum OÜ. Kavandatavad tegevused omakapitali taastamiseks (Raamatupidamise seaduse §24 lõikele 4): 2022. majandusaasta seis kujunes 37 817 eurot kasumi. Justesse Group OÜ 2023. aasta tegevusplaani põhieesmärgiks on äriühingu hea majanduspositsiooni

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks valida jätkusuutlik eluviis Jõhvis

Kuna maailm muutub üha teadlikumaks jätkusuutlikkuse tähtsusest, paistab Jõhvi väikelinn silma rohelise eluviisi majakana. Eesti südames asuv Jõhvi pakub ainula
ssb.ee
Kuna maailm muutub üha teadlikumaks jätkusuutlikkuse tähtsusest, paistab Jõhvi väikelinn silma rohelise eluviisi majakana. Eesti südames asuv Jõhvi pakub ainulaadset segu kaasaegsetest mugavustest ja jätkusuutlikest praktikatest, mis meelitavad ligi üha rohkem keskkonnateadlikke inimesi ja ettevõtteid. Jätkusuutlik eluviis on elustiil, mis püüab vähendada üksikisiku või ühiskonna kasutust Maa loodusvaradest. See on teadlike valikute tegemine, mis on kasulikud keskkonnale, ühiskonnale ja majandusele. Jõhvi pühendumust jätkusuutlikkusele on näha selle infrastruktuuris, kogukonnaalgatustes ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.