Rohkema info nägemiseks:

SPACTUM OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie kogenud meeskond tagab kvaliteetse töö igas projektis, luues funktsionaalseid ja esteetiliselt nauditavaid ruume vastavalt Teie vajadustele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Kes me oleme ja millega tegeleme?

Meie meeskond on pühendunud kvaliteetsele tööle, toetudes rikkalikule kogemusele, et luua igas projektis funktsionaalseid ja esteetiliselt nauditavaid ruume.

Renoveerimine: Meie professionaalne meeskond tegeleb hoolega igasuguste renoveerimisprojektidega. Olgu tegemist korteri, maja või äripinna renoveerimisega, saame luua uue ilme vastavalt Sinu soovidele.

Paigaldustööd: SPACTUM teostab mitmesuguseid paigaldustöid, olgu selleks siis köögimööbel, sanitaartehnika või muud spetsiifilised elemendid. Tagame paigaldustööde täpsuse ja vastupidavuse.

Üldehitustööd: Pakume laia valikut üldehitustöid, alustades vundamendist ja lõpetades katusetöödega. Oleme valmis käsitlema iga ehitusprojekti, tagades tugeva ja vastupidava tulemuse.

Viimistlustööd: Detailides peitub võlu! Meie viimistlustööd hõlmavad seinakatete, põrandakatete ja muude viimistlusmaterjalide professionaalset paigaldamist, andes ruumile viimase lihvi.

Plaatimine: Spetsialiseerume kvaliteetsele plaaditööle, olgu selleks siis vannituba, köök või muu ruum. Loome stiilse ja vastupidava pinnakatte.

Maalimine: Värvid mängivad olulist rolli igas kodus või äripinnal. Meie meeskond pakub professionaalset maalimisteenust, luues meelepärase atmosfääri.

Miks valida SPACTUM?

  • Kvaliteet ja Täpsus: Tagame, et iga projekt valmiks kõrgeima kvaliteediga ja täpsusega.
  • Erfarne Meeskond: Meie professionaalne meeskond omab rikkalikku kogemust erinevate ehitusprojektide elluviimisel.
  • Kliendikesksus: Kuulame Sinu soove ja vajadusi ning loome lahendusi, mis vastavad täpselt Sinu ootustele.

Lõpetuseks, kui otsid usaldusväärset partnerit oma ehitus- ja viimistlusprojektide jaoks, võta ühendust SPACTUM'iga. Oleme valmis pakkuma parimat lahendust, mis vastab Sinu vajadustele ja soovidele. Koos loome Sinu unistuste kodu või äripinna!

Võta ühendust juba täna ja leiame parima lahenduse Sinu projektile!

UURI LISAKS

SPACTUM OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mihkel

Meeldiv koostöökogemus, täpsus igas detailis.

- Kati

Suurepärane kvaliteet, sõbralik suhtumine.

- Jaan

Professionaalne teenindus, tähtaegadest kinnipidamine.

Plaatimiskunst: näpunäited veatu viimistluse saavutamiseks

Plaatimine on enamat kui lihtsalt kaitsev pind; see on stiili väljendus ja oluline tegur teie seinte ja põrandate pikaealisuses. Õige plaatide paigaldus võib ruumi muuta, lisades ilu ja väärtust teie kinnisvarale. Plaadid täidavad kahte eesmärki: need on nii dekoratiivsed kui ka funktsionaalsed. Nad võivad olla ruumi fookuspunkt või täiendada olemasolevat dekoori, pakkudes samal ajal vastupidavat ja kergesti puhastatavat pinda. Ettevalmistus: plaatimise alus Enne alustamist veenduge, et teie pind on puhas, tasane ja vigadeta. See samm on sujuva paigaldusprotsessi jaoks hädavajalik. Kaaluge

Dropdown

kõik artiklid

5 trendi, mis kujundavad ehituse tulevikku

Ehitustööstus on uue ajastu lävel, kus innovatsioon ja jätkusuutlikkus on kesksel kohal. Tulevikku vaadates kooruvad välja mitmed võtmetrendid, mis lubavad muut
ssb.ee
Ehitustööstus on uue ajastu lävel, kus innovatsioon ja jätkusuutlikkus on kesksel kohal. Tulevikku vaadates kooruvad välja mitmed võtmetrendid, mis lubavad muuta meie ehitusviise ja elamist. SPACTUM OÜ on nende muutuste eesrindel, omaks võttes uued tehnoloogiad ja meetodid, et pakkuda erakordset kvaliteeti ja väärtust meie klientidele. 1. Jätkusuutlikud ja rohelised ehituspraktikad Energiatõhusus on saamas ehituse nurgakiviks, uued hooned on kavandatud jäätmete minimeerimiseks ja energia tarbimise vähendamiseks. See hõlmab nutisüsteemide ja kõrge jõudlusega materjalide integreerimist.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.