Rohkema info nägemiseks:

TELLIKOLIMINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Me pakume kõrgekvaliteedilisi tellimise, kolimise ja logistikateenuseid. Meie meeskond võib Teid aidata oma tarneprotsesside täiustamisel ning vähendada nii Teie kulusid kui ka aega.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura T.

Tellikolimine OÜ tegi suurepärast tööd meie kolimisega. Kõik sujus suurepäraselt ja meie vara sai ohutult uude kohta viidud.

- Martin K.

Kahjuks tekkis kerge probleem saadetise kättesaamisel, kuid meeskond reageeris kiiresti ja asjaajamine sujus suurepäraselt. Muljetavaldav töö!

- Maria P.

Tellikolimine OÜ pakkus meile suurepärast laoteenust. Nende ladustamisvõimalused olid ideaalsed meie vajadustele ja meie vara oli hästi hoitud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Milline on meie pakutav kolimisteenus?

Kui olete kolimiseks abi otsimas, siis olete jõudnud õigesse kohta. Meie, kolimisteenuse pakkujad, oleme pühendunud sellele, et muuta kolimine teile võimalikult lihtsaks ja stressivabaks kogemuseks. Meie kireks on kolimisteenuse pakkumine ning oleme selles valdkonnas tegutsenud juba alates aastast 2009. Kogu meie tegutsemisaja vältel oleme pidevalt täiendanud ja täiustanud oma teenust, et vastata meie klientide muutuvatele vajadustele. Oleme kogunud piisavalt kogemusi erinevat tüüpi kolimiste läbiviimisel, olgu selleks siis korterikolimine, maja kolimine või kontorikolimine. Meie meeskond on

Dropdown

kõik artiklid

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Tellikolimine OÜ ja Tellikolimine Consulting OÜ on kaks omavahel tihedalt seotud ettevõtet, mis on spetsialiseerunud kolimis- ja ladustamisteenuste pakkumisele.
ssb.ee
Tellikolimine OÜ ja Tellikolimine Consulting OÜ on kaks omavahel tihedalt seotud ettevõtet, mis on spetsialiseerunud kolimis- ja ladustamisteenuste pakkumisele. Oleme tegutsenud alates 2009. aastast, alustades oma tegevust Uus Maa Kolimisteenused nime all. Aja jooksul oleme omandanud olulist kogemust ning täiustanud oma teenust, et pakkuda klientidele parimat võimalikku kogemust. Meie eesmärk on muuta kolimine lihtsaks ja stressivabaks protsessiks nii eraisikutele kui ka ettevõtetele. Pakume laia valikut kolimisteenuseid, sealhulgas transpordi korraldamist, pakkimis- ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.