Rohkema info nägemiseks:

RAKWELD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Spetsialiseerume täppismetallitöödele, täites klientide nõudlikumadki vajadused, olgu tegemist lõikamise, keevitamise või painutamisega!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast RAKWELD OÜ metallimaailma, kus metall ei ole lihtsalt materjal, vaid kõige vastupidavamate ja uuenduslike struktuuride selgroog. Üle 15-aastase kogemusega oleme spetsialiseerunud alumiiniumist ja roostevabast terasest metallkonstruktsioonide peenele valmistamisele. Oleme uhked, et toodame, töötleme ja keevitame metallielemente, mis on lugematute edukate projektide tuumaks.

Meie teekond algas kvaliteedile pühendumisega ja visiooniga metallitööstuses silma paista. Täna oleme selle visiooni tunnistajaks, olles saatnud teele üle 24 000 kvaliteetse toote ja teeninud arvukate rahulolevate klientide usalduse. Meie edu põhineb pikaajalistel koostöödel ettevõtetega ja eraisikutega, kes eelistavad jätkuvalt meie teenuseid oma metallitööde vajaduste jaoks.

RAKWELD OÜ-s keskendume toote kogu elutsüklile. Arenduse algfaasidest kuni tootmisprotsessi viimaste lihvideni on meie meeskond pühendunud kõrgeima kvaliteedi tagamisele ja edukate kliendisuhete edendamisele. Meie teenused ulatuvad kaugemale meie siseruumide võimalustest, kuna teeme koostööd teiste metallifirmadega lähikonnas, et pakkuda lisateenuseid nagu pulbervärvimine, disain ja laserlõikus.

Meie teenuste hulka kuuluvad:

  • Keevitamine: Meie keevisõmblused on sertifitseeritud kvaliteediga, tagades tugevad ja püsivad liited.
  • Painutamine: Pakume lehtprofiilide painutamist ja rullpainutust, sealhulgas koonilisi kujundeid.
  • Lõikamine: Meie plasma laud on valmis lõikama mitmesuguseid detaile täpselt.
  • Puurimine: Teostame kõiki metallitöid, mis on seotud puurimise, treimise, freesimise ja lihvimisega.
  • Saagimine: Meie saagimisteenused on täpsed ja kohandatud iga projekti konkreetsete vajaduste järgi.

Meie pühendumus tipptasemele ei ole lihtsalt lubadus, vaid reaalselt täidetav. Kutsume teid võtma meiega ühendust hinnapakkumise saamiseks ja liituma meie rahulolevate klientide hulgaga, kes on näinud, kuidas toormetall muutub arhitektuurilisteks imedeks ja tööstuslikeks meistriteosteks. RAKWELD OÜ-s painutame, lõikame, keevitame, puurime ja saeme teed tipptasemele, üks projekt korraga.

RAKWELD OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina

Kvaliteetne töö, sõbralik teenindus. Ettevõte, keda usaldan.

- Toomas

Täppismetallitööd, mis vastavad kõrgeimatele standarditele. Soovitan!

- Madis

Tipptasemel tehnoloogia ja tähelepanelik suhtumine. Rahulolev klient!

RAKWELD OÜ tegevusaruanne 2022

2022.aastal ettevõtte müügikäive oli 356 472 eurot. Ettevõtte põhitegevus on: keevitus-komplekteerimistööde teostamine. 2022 aastal soetati põhivara summas 43 574 eurot. 2023 aastal on plaanis hoida olemasolevait kliente ja võimalusel laiendada tegevust. 2022 aastal OÜ`s Rakweld oli 2 töötajat, töötasu koos maksudega oli arvestatud kokku 14 839 eurot. 2022 aastal juhatuse liikmetele mingeid väljamakseid ei tehtud.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas kvaliteetne keevitus tootmisprotsessi kujundab?

Keevitus on kaasaegse ehituse ja tootmise selgroog. See on kriitiline protsess, mis ühendab materjale, tavaliselt metalle või termoplaste, põhjustades koalesent
ssb.ee
Keevitus on kaasaegse ehituse ja tootmise selgroog. See on kriitiline protsess, mis ühendab materjale, tavaliselt metalle või termoplaste, põhjustades koalesentsi. See tehakse sageli töödeldavate detailide sulatamise teel ja täitematerjali lisamisega, et moodustada sulamaterjalide bassein, mis jahtub ja muutub tugevaks liiteks. Selle liite kvaliteet on ülioluline, kuna see võib määrata kogu struktuuri või toote terviklikkuse ja pikaealisuse. Kvaliteetne keevitus iseloomustab õmblusi, mis on järjepidevad, tugevad ja vabad defektidest nagu praod, poorid või lisandid. Sellise kvaliteedi

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.