Rohkema info nägemiseks:

RA-REST INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Haagised igale maitsele – meie mitmekesises tootevalikus on kastihaagised, paadihaagised, jetihaagised, platvormhaagised, furgoonhaagised, kioskhaagised, külmikhaagised, autoveotreilerid, spetsiaalhaagised masinate ja seadmete veoks jne. Puhkust vajavatele klientidele pakume haagissuvilate renditeenust.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie meeskond on kogenud, valmis klientide soove ja vajadusi mõistma ning neile vastavalt nõustama. Iga klient on meile oluline, ja me teeme kõik endast oleneva, et leida neile OMA haagis.

Tootevalik:

Meie mitmekesises tootevalikus on haagised igale maitsele. Pakume kastihaagiseid, paadihaagiseid, jetihaagiseid, platvormhaagiseid, furgoonhaagiseid, kioskhaagiseid, külmikhaagiseid, autoveotreilereid, spetsiaalhaagiseid masinate ja seadmete veoks ning isegi haagissuvilate renditeenust neile, kes vajavad puhkust.

Tugevad partnerid:

Oleme uhked, et oleme Eestis paljude tuntud haagisetootjate ametlik edasimüüja. Meie koostööpartnerid hõlmavad nimesid nagu ARCAS TRAILER, EDUARD TRAILER, TEKNO-TRAILER ja UNSINN. See võimaldab meil pakkuda kvaliteetseid ja mitmekülgseid haagiseid, mis vastavad ka kõige nõudlikumate klientide vajadustele.

Haagiseabi:

Kõik meie haagiste müügiga ja rendiga seotud tooted ja teenused on koondatud ühtse märgi alla - Haagiseabi. See on meie lubadus pakkuda teile parimat kogemust ja lahendust, olgu tegemist eraisiku või professionaaliga. Valige Haagiseabi, kui soovite usaldusväärset ja kvaliteetset haagiset oma sõiduautole või väikekaubikule ning laske meil aidata teil leida OMA haagis.

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

RA-REST INVEST OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Eduard K.

Olen väga rahul selle ettevõttega. Sobiva haagise leidmine ei olnud keeruline ja teenindus oli väga hea.

- Karin S.

Kõik mis lubatud, sai ka täidetud. Kiire ja kvaliteetne teenindus, soovitan kindlasti!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

RA-REST INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Ra-Rest Invest OÜ on ettevõte, mis asutati 27. märtsil 2015. Alates sellest ajast on ettevõte olnud aktiivne ja pühendunud oma põhitegevusele, mis hõlmab haagiste ja nendega seotud lisavarustuse müümist ning rentimist. See on nišš, mille nad on valinud ja millele nad on pühendunud, et pakkuda oma klientidele parimat võimalikku teenust. Kuigi ettevõte on olnud aktiivne, ei ole see olnud ilma oma väljakutseteta. Majandusaasta lõpetas ettevõte kahjumiga, summas 995 eurot. See on olukord, mida ettevõte kindlasti soovib parandada, kuna see mõjutab nii nende finantsseisundit kui ka nende võimet

Dropdown

kõik artiklid

Milline on meie karavani renditeenus?

Kui unistate avastusretkest, kus saate kogeda vabadust ja looduse ilu, ilma öömajaga seotud murede ja piiranguteta, siis on meie karavani renditeenus just see,
ssb.ee
Kui unistate avastusretkest, kus saate kogeda vabadust ja looduse ilu, ilma öömajaga seotud murede ja piiranguteta, siis on meie karavani renditeenus just see, mida vajate. OÜ Ra-Rest Invest pakub võimalust valida endale sobiv matkauto või haagissuvila ning minna reisile sinna, kuhu teie hing ihkab. Liikumise vabadus: Karavani rentimine annab teile erakordse liikumise vabaduse. Te ei ole piiratud ühe kindla sihtkohaga ega sõltu ajakavast, mis hotellidesse broneerimisega kaasneb. Matkate oma rütmi järgi ja olete avatud spontaansetele peatustele, et imetleda vaateid ja avastada uusi paiku.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.