Rohkema info nägemiseks:

SKYADVERT NETWORK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1327; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SKYADVERT NETWORK OÜ kohta arvamuslugu!"

SKYADVERT NETWORK OÜ hetkeolukord

Juba 1327 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

SkyAdvert Network Osaühing loodi selleks, et pakkuda vahendusteenuseid internetis reklaamitoodete edastamise valdkonnas.

Osaühing on vahendaja reklaamifirmade (klientide) ja Interneti-ressursside omanike (tarnijate) vahel, kelle platvormidel reklaamitooteid kuvatakse.

SkyAdvert Network OÜ äripartnerid (kliendid ja tarnijad) asuvad interneti venekeeses segmendis.

SkyAdvert Network OÜ teostab vahendustegevust reklaamija (isik, kes ostab oma reklaami edastamiseks reklaamipinna) ja veebihalduri (isik, kes müüb reklaamipinda enda ressursil) vahel.

Antud tegevus teostatakse SkyAdvert Network OÜ poolt loodud reklaami käivitamiseks tarkvara vahendusel.

SkyAdvert Network OÜ poolt loodud reklaami käivitamiseks tarkvara annab klientidele (reklaamijale ja veebihaldurile) võimaluse hallata reklaamide kuvamist Internetis, kasutades vajalikke seadistusi, millised pakub SkyAdvert Network OÜ tarkvara.

Seoses majandussanktsioonide kehtestamisega reorganiseeris 2022. aastal SkyAdvert Network OÜ oma tegevust nii, et ettevõtte äripartneriteks said Euroopa majanduspiirkonna ettevõtted või EL-i välised riigid, välja arvatud Venemaa ja Valgevene ettevõtted.

2023. aastal seoses sanktsioonide paketi kehtestamisega Euroopa Liidu poolt seoses äritehingutega

Venemaalt pärit ettevõtetega on SkyAdvert Network OÜ lõpetanud koostöö Venemaa ettevõtetega.

2023. aastal müüdi viimased teenused Venemaa ettevõtetele 28.02.2023 2022. aastal sõlmitud lepingute alusel. Pärast seda kuupäeva peatati teenuste müük Venemaalt pärit ettevõtetele ja teenuste ostjaid teavitati teatisega.

2023. aastal muutis SkyAdvert Network OÜ oma äritegevuse liiki.

Üleminekuperiood kestis kuni 31.05.2023. Pärast seda kuupäeva ei müü ettevõte enam vahendusteenuseid veebireklaami turul.

Põhitegevuseks oli IT-toote (tarkvara) kasutamise õiguse arendamine ja müük, mida ostjad kasutavad oma tegevuseks online-reklaamiturul.

SkyAdvert Network OÜ 2022. majandusaasta müügitulu oli 5 424 457 eurot. Geograafiliselt piirkondade lõikes on 70% sellest summast tulu müügist Vene Föderatsioonis, 30% on tulu müügist teistesse riikidesse.

SkyAdvert Network OÜ aruandeperioodi ärikasumiks kujunes 1853 930 eurot.

2022. a. tööjõukulud on moodustasid 937 671 eurot.

Töötajate keskmine arv aastas oli 20 inimest.

info@skyadvert.net

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.