Rohkema info nägemiseks:

MULTI HOOLDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme mitmekülgsete ehitus-, renoveerimis- ja hooldusteenuste pakkumisega, aidates klientidel oma kodud ja ärihooned unistuste paikadeks muuta.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Multi Hooldus on mitmekülgne ehitusettevõte, mis pakub laia valikut professionaalseid ehitus-, renoveerimis- ja hooldusteenuseid. Oleme oma valdkonnas eksperdid ja meie eesmärgiks on aidata klientidel oma kodud ja ärihooned muuta funktsionaalseteks, kauniteks ja vastupidavateks paikadeks.

Multi Hooldus tugineb aastatepikkusele kogemusele ning panustab kvaliteeti ja kliendirahulolu. Meie meeskond koosneb kirega spetsialistidest, kes on valmis teie ehitus- ja renoveerimisprojekte ellu viima. Meie projektijuhtimisosakond tagab, et kõik tööd teostatakse õigeaegselt ja eelarves. Oleme pühendunud klientide soovide ja vajaduste täitmisele ning suhtlemisele ja läbipaistvusele.

Multi Hooldus on teie usaldusväärne partner ehituse, renoveerimise ja hooldustööde valdkonnas. Oleme valmis vastu võtma projekte igas suuruses, alustades väikestest remonditöödest kuni suurte ehitusprojektideni.

Kui soovite oma kodu või ärihoone muuta funktsionaalseks, kauniks ja vastupidavaks, siis usaldage see meie kogenud meeskonnale. Võtke meiega ühendust ja rääkige oma projektist ning me aitame teil seda ellu viia.

Kontakt:
mhooldus@hot.ee
+37255627284

MULTI HOOLDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Katre B.

Kiire ja korralik töö, olen rahul!

- Veiko G.

Tegime ehitusfirma valikul õige otsuse!

- Georg F.

Kiidan tublit meeskonda!

MULTI HOOLDUS OÜ tegevusaruanne 2022

2022. aastal jätkas Multi Hooldus OÜ oma tegevust Eestis, pakkudes kvaliteetseid ehitusteenuseid elamutele ja mitteeluhoonetele. Ettevõtte osakapitali suurus oli 2 500 eurot, mis näitab nende pühendumust ja usaldusväärsust ehitussektoris. Multi Hooldus OÜ põhitegevus on elamute ja mitteeluhoonete ehitus. Nad on spetsialiseerunud erinevatele ehitusprojektidele, sealhulgas uute hoonete ehitamisele, olemasolevate hoonete renoveerimisele ja laiendamisele ning erinevatele ehitustöödele. Nende eesmärk on pakkuda klientidele parimat kvaliteeti ja teenindust, mis vastab nende vajadustele ja

Dropdown

kõik artiklid

Loo unikaalne ja kaunis keskkond Multi Hoolduse abiga

Siseviimistlus on üks olulisemaid samme igas kodu või äriruumi kujundamise ja ehitamise protsessis. See on see, mis annab ruumidele lõpliku iseloomu, määrab nen
ssb.ee
Siseviimistlus on üks olulisemaid samme igas kodu või äriruumi kujundamise ja ehitamise protsessis. See on see, mis annab ruumidele lõpliku iseloomu, määrab nende funktsionaalsuse ja muudab need hubaseks ning atraktiivseks. Multi Hooldus on teie usaldusväärne partner siseviimistlustööde valdkonnas ning selles artiklis jagame teiega teadmisi ja inspiratsiooni selle kohta, kuidas luua oma ruumidest tõeliselt unikaalsed ja kaunid. Siseviimistlus ei piirdu ainult värvide ja mööbli valikuga. See hõlmab ka seinakatete, põrandakatete, lagede, valgustuse ja palju muu planeerimist ja paigaldamist.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.