Rohkema info nägemiseks:

PIIPL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 361; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PIIPL OÜ kohta arvamuslugu!"

PIIPL OÜ hetkeolukord

Juba 361 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal keskendus äriühing Ukraina-Vene sõjaga seotud kiirest inflatsioonist ja investeeringute väärtuse langusest tingitud mõjude leevendamisele ning otsis võimalusi tegevuse laiendamiseks. Aasta lõikes keskenduti müügitegevusele teisaldatavalt müügikohalt ja otsiti võimalusi veebikaubanduse arendamiseks. Arvestades asjaolusid oli eelmise aastaga võrdluses aasta vähemedukas, mis oli põhjustatud eelmisest perioodist ülekandunud ebakindlusest ning see tõi ilmselt kaasa müügitegevuse osalise ebaõnnestumise. Lähtudes erinevatest muudatustest äriühingus korrigeeriti ka 2022. aasta varasemat hoonete ja üürimajade haldusteenuse ärimudelit.

Äriühing soovib 2023. aastal keskenduda eelkõige olemasolevale töötavale ärimudelile ning viia ellu varasemaid eesmärke. Kasutatakse võimalusi ebasoodsates tingimustes parandada müügiprotsesse, leida koostööpartnereid ning täiustada olemasolevaid teenuseid ja tooteid.

Äriühingu juhatus koosnes 2022. aastal kahest liikmest, kes tasu ei saanud. Äriühingul oli 2022. aastal üks (1) töötaja, kelle eesmärgiks oli viia ellu äriühingu plaane peamistes tegevusvaldkondades.

PIIPL OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.