Rohkema info nägemiseks:

RISTOKI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme välihooldus- ja paigaldusteenuste pakkumisega, alates tänavakivide paigaldamisest kuni aedade, väravate, kasvuhoonete ehitamiseni ning teede rajamise ja hooldamiseni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast RISTOKI OÜ juurde, kus me muudame teie väliilme kauniteks maastikeks, mis peegeldavad looduse ilu ja elujõudu. Meie missioon on lihtne: Pakume terviklikke välihooldus- ja paigaldusteenuseid, mis on kohandatud meie kogukonna vajadustele. Esimesest paigaldatud kivist kuni viimase rohelise puudutuseni oleme pühendunud välielamuse parandamisele kõigile meie klientidele.

Meie teekond algas kirglikust suhtumisest suurde õuealasse ja visioonist tuua professionaalsed ja usaldusväärsed väliilme lahendused kodudesse, ettevõtetesse ja avalikesse ruumidesse. Meie spetsialiseerumine hõlmab mitmesuguseid teenuseid, mis on olulised kaunite, funktsionaalsete ja turvaliste keskkondade loomiseks ja hooldamiseks. Meie ekspertiis hõlmab tänavakivide paigaldust, vastupidavate ja elegantsete aedade ja väravate ehitust ning rahulike kasvuhoonete loomist, mis võimaldavad teil aastaringselt oma aeda kasvatada.

RISTOKI OÜ-s mõistame, et iga suurepärase väliilme aluseks on kindel infrastruktuur. Seetõttu pakume ekspert teede rajamise teenuseid, tagades, et iga teekond, mida võtate, on ehitatud kestma. Meie pühendumust keskkonnale peegeldavad meie metsandus- ja aiandusteenused, kus me hoolitseme loodusmaailma eest suurima austuse ja professionaalsusega.

Elu igapäevane sagimine võib jätta vähe aega välihoolduseks, kuid RISTOKI OÜ-ga võite maha istuda ja lõõgastuda, samal ajal kui meie tegeleme raskete töödega. Meie teenused hõlmavad pesemist, muru niitmist ja pügamist, samuti spetsialiseeritud hoolitsust teie saunade eest. Ja kui talv saabub, usaldage meid, et hoida teie kinnisvara ohutu ja ligipääsetavana meie professionaalse lume koristamise ja katustelt lume eemaldamise teenustega.

Meie loosungiga Rohelisemaks oma alal! lubame pakkuda suurepärasust igas projektis, suures või väikeses. Meie oskuslik meeskond on varustatud teadmiste, tööriistade ja kirglikkusega, et tuua teie väliilme visioon ellu. Kutsume teid uurima meie teenuseid ja avastama, kuidas RISTOKI OÜ võib teie väliilmale erinevust tuua. Võtke meiega ühendust juba täna ja astuge esimene samm rohelisema ja kaunima homse poole.

Kontakt

RISTOKI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jana E.

Meie korteriühistu on kasutanud nende maastikuhooldusteenust juba mitu aastat ning oleme äärmiselt rahul.

- Niina K.

Nende hoonekoristusteenus on tõeliselt professionaalne. Meie büroos on alati puhtus ja korrapärasus

- Helle O.

Muru niitmine, lehtede riisumine ja muud hooldustööd on teostatud täpselt ja hoolikalt. Soovitan neid kindlasti

Kuidas tagada kivitee disainis loodusliku elupaiga säilitamine?

Kivitee loomine ei ole ainult teie välimise ruumi esteetilise võlu suurendamine; see on ka võimalus avaldada positiivset mõju keskkonnale. Jätkusuutlik kivitee paigaldamine tähendab materjalide ja meetodite valimist, mis on maale sõbralikud, pakkudes samal ajal vastupidavat ja ilusat tulemust. Jätkusuutlikkus kõvakattega aladel tähendab materjalide valimist ja praktikate kasutamist, mis minimeerivad keskkonnamõju. See hõlmab tee kogu elutsükli kaalumist, alates materjali kaevandamisest kuni paigaldamise ja hoolduseni. Kiviteed ei ole mitte ainult ajatud ja mitmekülgsed, vaid pakuvad ka

Dropdown

kõik artiklid

Mida peab silmas pidama muru niitmise juures?

Muru niitmine on oluline osa koduaia hooldamisest, kuid paljud inimesed võivad olla segaduses selle üle, kui tihti tuleks muru niita ja millal see parim on. Õig
ssb.ee
Muru niitmine on oluline osa koduaia hooldamisest, kuid paljud inimesed võivad olla segaduses selle üle, kui tihti tuleks muru niita ja millal see parim on. Õige niitmiskava järgimine on aga võti selleks, et tagada muru tervislik ja atraktiivne välimus. Selles artiklis uurime, kui sageli peaksite muru niitma ja millised on parimad ajad selle tegemiseks. Kui tihti muru niita? Muru niitmise sagedus sõltub mitmetest teguritest, sealhulgas muru tüübist, ilmastikutingimustest ja aastaajast. Üldiselt soovitatakse muru niita umbes kord nädalas. Kuid kevadel ja sügisel, mil muru kasvab kiiremini,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.