Rohkema info nägemiseks:

KOOLIRAHA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 66; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KOOLIRAHA OÜ kohta arvamuslugu!"

KOOLIRAHA OÜ hetkeolukord

Juba 66 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kooliraha OÜ tegeleb investeerimisega ja kaupleb börsil aktsiatega.

Muud märkimisväärset tegevust Eestis ega mujal ei toimu. Palgalisi töötajaid ei ole.

2022.a. kujunes väga kehvaks. Turgude languse kestvust hinnati valesti ja hoiti pikki positsioone ülemäärase võimendusega, mis kulmineerus märkimisväärseks kahjumiks.

Osaühingu netovara ei vasta seaduses toodud nõudele. Osaühingu omakapitali on järel vähem kui pool osakapitalist. See ei kujuta siiski ohtu, sest osaühingul puuduvad kolmandatest isikutest kreeditorid, kõik laenud tegevuse finantseerimiseks on võetud seotud isikutelt.

Ainuosanik võtab käeoleval aastal vastu otsuse omakapitali taastamiseks lähtuvalt Äriseadustikus kehtestatud nõuetest ning teeb täiendava sissemakse osakapitali.

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev ning 2023.a. on plaanis jätkata samas valdkonnas. Nii nagu looduses, järgneb ka börsil igale mõõnale tõus.

KOOLIRAHA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.