Rohkema info nägemiseks:

HAXTOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme ehitus- ja remonditöödega, pakkudes terviklikke ehituslahendusi, alates välisfassaadidest kuni torustikuteenusteni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

HAXTOR OÜ-s usume, et iga suurepärase struktuuri aluseks on peensuseni viimistletud detailidele pööramine ja täiuslikkuse tagaajamine. Meie missiooniks on pakkuda terviklikke ehituslahendusi, mis muudavad teie visiooni käegakatsutavaks reaalsuseks. Vastupidavatest välisfassaadidest, mis peavad vastu aja tormidele, kuni keerukate torustikuteenusteni, mis tagavad teie igapäevaelu sujuva kulgemise, oleme ehitusmaailma käsitöölised.

Meie oskusteave hõlmab mitmeid teenuseid, sealhulgas üldised ehitus- ja remonditööd, betoonitööd, põrandakatete paigaldus, uste ja akende paigaldus ning teraskonstruktsioonid. Iga meie ettevõetud projekt on meie tipptasemele pühendumise tunnistuseks ja peegeldab usaldust, mida meie kliendid meisse panevad.

Ehitades teie visiooni reaalsuseks! on meie juhtpõhimõtteks, püüame mitte ainult vastata teie ootustele, vaid neid ületada. Oleme pühendunud ruumide loomisele, mis on mitte ainult funktsionaalsed ja vastupidavad, vaid ka esteetiliselt meeldivad. Meie oskuslik meeskond on varustatud viimase tehnoloogia ja tööstusalaste teadmistega, et tagada iga projekt omaette meistriteoseks.

Kas soovite luua uut ruumi või elustada vana, HAXTOR OÜ on teie partner tuleviku ehitamisel, mis peab vastu ajaproovile. Lähme koos sellele teekonnale, kus iga nael, talad ja toru on paigutatud täpsuse ja hoolikusega, et tulemus oleks midagi erakordset.

Avastage HAXTOR OÜ erinevust juba täna ja laseme meil aidata teil ehitada kvaliteedi ja innovatsiooni pärandit.

Kontakt

HAXTOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Laura M.

Suurepärane töö! Meeskond oli professionaalne ja tulemus ületas ootused.

- Marko T.

Hämmastav kvaliteet ja tähelepanu detailidele. Soovitan soojalt!

- Kristiina R.

Meie kodus on nüüd täiesti uus ilme tänu HAXTORi meeskonnale. Suurepärane töö!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas aitab roheline betoon vähendada ehitustööstuse keskkonnamõju?

Ehitustööstus on uue ajastu lävel, kus uuenduslikud trendid muudavad meie mõtteviisi ja tööd betooniga. Materjalina, mis on ajaproovile vastu pidanud, kujundatakse betooni ümber, et vastata kaasaegse ehituse nõudmistele. Selles blogipostituses uurime viit peamist trendi, mis kujundavad betoonitööde tulevikku. Keskkonnasõbralikud betoonilahendused Roheline betoon on traditsioonilise betooni revolutsiooniline lähenemine, mis hõlmab keskkonnasõbralikke materjale. See vähendab betooni tootmise süsinikujalajälge, kasutades taaskasutatud materjale nagu lendtuhk, šlakk ja taaskasutatud

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas tagatakse fassaadi pikaealisus läbi kvaliteetse ehitustehnika ja hoolduse?

Hoone välisfassaad ei ole ainult selle visiitkaart, vaid ka kilp elementide vastu. Vastupidava fassaadi loomine on kunst, mis tasakaalustab esteetikat, funktsio
ssb.ee
Hoone välisfassaad ei ole ainult selle visiitkaart, vaid ka kilp elementide vastu. Vastupidava fassaadi loomine on kunst, mis tasakaalustab esteetikat, funktsionaalsust ja pikaealisust. Selles postituses uurime erinevaid aspekte, mis aitavad kaasa välisfassaadide vastupidavusele, tagades, et need peavad ajaproovile vastu säilitades samal ajal oma visuaalse atraktiivsuse. Vastupidavad fassaadid on olulised hoone struktuurse terviklikkuse ja sisemiste ruumide kaitsmiseks. Need mängivad olulist rolli ka energiatõhususes, heliisolatsioonis ja kogu kinnisvara väärtuses. Hästi kujundatud fassaad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.