Rohkema info nägemiseks:

SCANDINAVIAN PROJECT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme professionaalne ehitusettevõte, kelle missiooniks on muuta iga kliendi visioon reaalsuseks. Meie meeskond on kogenud ja osav, valmis lahendama igasuguseid väljakutseid, mis ehitustöödega kaasnevad.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud looma elegantseid ja vastupidavaid ehitisi, mis kajastavad nii klientide vajadusi kui ka meie enda kõrgeid standardeid. Oleme spetsialiseerunud erinevatele ehitusprojektidele, olgu selleks siis uus ehitus, renoveerimine või remont. Meie meeskond on kogenud ja osav, valmis lahendama igasuguseid väljakutseid, mis ehitustöödega kaasnevad.

Olles kursis viimaste ehitustrendide ja tehnikatega, suudame pakkuda parimaid lahendusi, mis vastavad tänapäeva klientide ootustele. Iga projekt, mille kallal me töötame, kannab endas meie põhiväärtusi: täpsus, usaldusväärsus ja kvaliteet. Meie meeskond on pühendunud iga detaili täiuslikkuseni viimisele, olgu selleks siis kvaliteetne siseviimistlus, aiaehitus või terrassi ehitus.

Scandinavian Projecti eesmärk on mitte ainult valmisprojektide loomine, vaid ka klientide rahulolu tagamine. Me oleme paindlikud ja kuulame tähelepanelikult klientide soove ning vajadusi, et tagada iga projekti isikupärane lähenemine. Meie eesmärk on ületada ootused, luues ehitisi, mis mitte ainult ei näe head välja, vaid pakuvad ka mugavust ja vastupidavust aastateks.

Kui otsite usaldusväärset ehituspartnerit, kes suudab teie unistusi ellu viia, siis on Scandinavian Project teie jaoks õige valik. Meie kireks on ehitamine ja me oleme valmis muutma teie visioonid imelisteks ja praktilisteks ehitisteks, mis kestavad aastakümneid. Lisaks põhiteenustele pakume ka saunade ehitust, et tuua teie koju lõõgastavat ja luksuslikku õhkkonda.

Kui eelnev pakub huvi, võtke meiega ühendust!

Kontakt

SCANDINAVIAN PROJECT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kristina P.

Väga suure hoolega töötasid ja imeilus lõpptulemus!

- Andreas M.

Jäime kogu protsessiga rahule, professionaalne töö!

- Ago L.

Igati tubli ettevõte, ei venitanud ja kvaliteet on ka väga ilmselge.

SCANDINAVIAN PROJECT OÜ tegevusaruanne 2023

Scandinavian Project OÜ asutati 20.05.2015. Ettevõtte majandusaasta periood on 01.01-31.12. Antud aruanne on koostatud perioodi 01.01-31.12.2023 kohta. Aruandeaasta müügikäive moodustas 21 759 eurot ning aasta tulemiks kujunes 21 292 eurone kahjum. 2023. aastal investeeriti põhivarasse 835 eurot. Aruandeaastal moodustasid ettevõtte tööjõukulud 2 910 eurot, millest 2 175 eurot oli palgakulu ning 735 eurot sotsiaalmaksukulu. Juhatuse liikmele eraldi tasu ega muid soodustusi ei arvestatud. 2024. aastal jätkab ettevõte samas tegevusvaldkonnas.

Dropdown

kõik artiklid

Sauna ehituse kunst – kus minevik ja olevik kohtuvad

Unistus ideaalsest saunast, kus muretud hetked saavad teoks, on midagi, mille poole paljud meist püüdlevad. Soe leiliruum, mille seinad on täidetud rahustava au
ssb.ee
Unistus ideaalsest saunast, kus muretud hetked saavad teoks, on midagi, mille poole paljud meist püüdlevad. Soe leiliruum, mille seinad on täidetud rahustava auruga, pakub mitte ainult kehalist lõõgastust, vaid ka vaimset kosutust. Scandinavian Projecti meeskond mõistab sauna ehituse võlu ning on pühendunud looma teile just sellist terviklikku saunakogemust. Lugege edasi, et avastada, kuidas meie ekspertide käe all muutuvad teie saunakujutlused reaalsuseks. Iga meie ehitatud saun on kavandatud täiusliku mugavuse ja funktsionaalsusega. Meie meeskond paneb suurt rõhku ruumi optimeerimisele,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.