Rohkema info nägemiseks:

URETEK BALTIC OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6035; jälgijaid - 17. Arvustusi - 4; Artikleid 5+ "Kirjuta URETEK BALTIC OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kaasaegse taristu ja ajalooliste ehitiste südames peitub nende vundamentide nähtamatu tugevus. Siin tuleb mängu URETEK Baltic OÜ, pakkudes võrdlematut asjatundlikkust geotehniliste insenerilahenduste alal, mis tagavad hoonete ja taristute pikaealisuse ja vastupidavuse.

Missiooniga 'pakkuda tipptasemel pinnase stabiliseerimise ja põrandate tõstmise teenuseid, et suurendada struktuuride terviklikkust', oleme tööstuses loonud niši kui edumeelsete ja keskkonnateadlike meetodite pioneerid. Meie uuenduslik lähenemine ei seisne ainult struktuuride hooldamises, vaid Vundamentide Tugevdamises, Tuleviku Säilitamises!

Meie teenused on meie pühendumuse kvaliteedile ja jätkusuutlikkusele tunnistuseks. Meie erialadeks on:

  • Pinnase Parandamine: Kasutades struktuurseid geopolümeer vaikusid, suurendame pinnase kandevõimet, tõstes selle tugevust kuni 350 kN ruutmeetri kohta.
  • Stabiliseerimine ja Tühimike Täitmine: Meie laienev geopolümeertehnoloogia osavalt täidab tühimikke ja konsolideerib pinnast teede ja raudteerööbaste all, tagades vajunud alade stabiliseerimise.
  • Täppis-Tasandamine: Meie patenteeritud geopolümeeride laienev jõud on võimeline tõstma vajunud betoonplaate, taastades need nende algsele tasemele.

Meie lähenemine on mitte ainult 70% kiirem kui traditsioonilised pinnase parandamise meetodid, vaid on ka 30% keskkonnasõbralikum ja 20% kuluefektiivsem. Vältides kaevamist, rasketehnikat ja ehitusjäätmete eemaldamist, tagame minimaalse süsinikujalajälje, kaitstes keskkonda samal ajal kui tugevdame struktuure.

Olgu tegemist elamute, kaubandus- ja tööstushoonete või oluliste taristuprojektidega, URETEK Baltic OÜ seisab innovatsiooni ja usaldusväärsuse majakana. Meie lahendused on loodud vananeva taristu väljakutsetega tegelemiseks, vältides olulisi hooldus- ja remondikulusid ning vältides edasisi kahjustusi, mida tavapärased rekonstrueerimismeetodid võivad põhjustada.

Liitu meie teekonnaga, et tugevdada ühiskonna igapäevase tegevuse selgroogu. Usalda URETEK Baltic OÜ geotehnilisi lahendusi, mis pole mitte ainult tõhusad, vaid on ka samm jätkusuutlikuma tuleviku poole. Vundamentide Tugevdamine, Tuleviku Säilitamine!

Lisateabe saamiseks või konsultatsiooni kokkuleppimiseks võtke meiega ühendust juba täna ja avastage, kuidas me saame aidata teie struktuuride terviklikkust tõsta.

KONTAKT

URETEK BALTIC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Margus

Soovitan kindlasti nii toodet kui ka teenust.

- Martin

Töö tehti ära kiirelt ja meie mure sai lahendatud. Julgeme kindlasti soovitada.

- Toomas

Suurepärane teenindus, õigeaegselt planeeritud ja plaanipäraselt valmis tehtud töö.

- Margus

Soovitan kindlasti nii toodet kui ka teenust.

- Martin

Töö tehti ära kiirelt ja meie mure sai lahendatud. Julgeme kindlasti soovitada.

- Toomas

Suurepärane teenindus, õigeaegselt planeeritud ja plaanipäraselt valmis tehtud töö.

URETEK BALTIC OÜ tegevusaruanne 2022

URETEK Baltic OÜ (edaspidi: ettevõte) esmakanne on tehtud 28.05.2015. Ettevõtte põhitegevusalaks on geotehniliste inseneritööde peatöövõtt, mille käigus aastaringselt stabiliseeritakse taristuid ja ehitisi. Ettevõtte geotehnilised insenerid töötavad välja insenertehnilisi erilahendusi vastavalt objekti spetsiifikale ning kliendi vajadustele. Lahenduste koostamisel ning stabiliseerimise tööde teostamisel arvestatakse kliendi igapäevatööga, et kliendi äritegevus ei katkeks või liiklust ei peaks seiskama. Antud paindlik lähenemine muudabki URETEK tehnoloogia unikaalseks võrreldes

Dropdown

kõik artiklid

Tuleviku infrastruktuur: jätkusuutlikud geotehnilised lahendused

Geotehniline inseneriteadus on tsiviilehituse haru, mis tegeleb maamaterjalide käitumisega. See on hädavajalik vundamentide, nõlvade, tugistruktuuride ja teiste
ssb.ee
Geotehniline inseneriteadus on tsiviilehituse haru, mis tegeleb maamaterjalide käitumisega. See on hädavajalik vundamentide, nõlvade, tugistruktuuride ja teiste süsteemide projekteerimisel ja ehitamisel, mis on valmistatud või mida toetab muld või kivi. Kliimamuutuste ja keskkonna halvenemisega võitlemisel on jätkusuutliku infrastruktuuri vajadus muutunud üha pakilisemaks. Jätkusuutlikud geotehnilised lahendused on need, mis mitte ainult ei toeta ehitatud keskkonda, vaid ka minimeerivad keskkonnamõju, säästavad ressursse ja pakuvad pikaajalist stabiilsust ning kulude kokkuhoidu. Kaasaegse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.