Rohkema info nägemiseks:

URETEK BALTIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 6036; jälgijaid - 17. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta URETEK BALTIC OÜ kohta arvamuslugu!"

URETEK BALTIC OÜ hetkeolukord

Juba 6036 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,8 punktiga ja kommenteeritud 21 korda.

Tegevusaruanne 2022

URETEK Baltic OÜ (edaspidi: ettevõte) esmakanne on tehtud 28.05.2015.

Ettevõtte põhitegevusalaks on geotehniliste inseneritööde peatöövõtt, mille käigus aastaringselt stabiliseeritakse taristuid ja ehitisi. Ettevõtte geotehnilised insenerid töötavad välja insenertehnilisi erilahendusi vastavalt objekti spetsiifikale ning kliendi vajadustele. Lahenduste koostamisel ning stabiliseerimise tööde teostamisel arvestatakse kliendi igapäevatööga, et kliendi äritegevus ei katkeks või liiklust ei peaks seiskama. Antud paindlik lähenemine muudabki URETEK tehnoloogia unikaalseks võrreldes traditsiooniliste meetoditega.

URETEK Baltic OÜ jaoks on väga olulisel kohal keskkonnajalajälg. URETEK kaubamärgi juured ulatuvad pea 50 aastat tagasi, aega mil meie Soome partnerid leiutasid innovaatilise tehnoloogia. Sellest hetkest alates ongi URETEK Baltic OÜ suund alati olnud lahendada ehitiste ja infrastruktuuride vajumiste probleeme kordades väiksemate ressursimahtudega võrreldes traditsiooniliste meetoditega.

URETEK tehnoloogiat kasutades pole vaja tööde teostamisel midagi lammutada või lahti kaevata, suuremõõtmelisi materjale transportida ega raskeveokeid kasutada. Sel viisil vähendatakse süsinikdioksiidi (CO ) heitkoguseid, säästetakse erinevaid ressursse ning hoitakse loodust meie ümber. Vähem tähtis ei ole 2 ka asjaolu, et meie töös kasutatavad materjalid omavad kõiki vajalikke keskkonna- ja ohutussertifikaate.

Seega võib täiesti ühemõtteliselt kinnitada, et URETEK Baltic OÜ poolt läbi viidud geotehnilised inseneritööd on keskkonnasõbralik lahendus ehitiste ja infrastruktuuride vajumise probleemide lahendamisel.

Oleme alates oma esimesest tegutsemise päevast Baltikumis propageerinud lähenemist, et URETEK tehnoloogiaga säästetakse erinevaid ressursse (materjalid, aeg ja masinad) kordades rohkem võrreldes traditsiooniliste meetoditega. Siiani on selline säästvam lähenemine olnud klientide jaoks pigem teise-, kolmanda- või isegi viiendajärguline ning seda pole arvestatud kui põhiväärtust. Seda põhjusel, et ehituses pole rohepööret veel toimunud ning muud komponendid pakkumises peale hinna, ei ole omanud erilist tähtsust.

2022. aasta oli ettevõtte seitsmes täispikk tegevusaasta.

2022. aastal toimus müügitegevus Leedu, Läti ja Eesti turul.

Majandusaasta käibeks koos filiaalidega Lätis ja Leedus kujunes 2 048 tuhat eurot ja kahjumit kogunes 1,8 tuhat eurot ( 2021: käive 1 488 tuhat eurot ja kahjumit 1,7 tuhat eurot).

Ettevõtte juhtkonnale arvestati töötasu 157,8 tuhat eurot, millelt tasuti 53 tuhat eurot sotsiaalmakse ( 2021: töötasu 181,3 tuhat eurot ja 61 tuhat eurot sotsiaalmakse).

URETEK Baltic OÜ peamised 2022 2021 finantssuhtarvud

Müügitulu (eurodes) 2 048 031 1 488 116

Puhaskasum/-kahjum (eurodes) -1 774 -1 732

Puhasrentaablus (%) -0,09% -0,11%

URETEK BALTIC OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.