Rohkema info nägemiseks:

SUPPLY CHAIN GURU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 512; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SUPPLY CHAIN GURU kohta arvamuslugu!"

SUPPLY CHAIN GURU OÜ hetkeolukord

Juba 512 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Supply Chain Guru registreeriti 04.06.2015.

Ettevõtte osakapital on 2500 EUR.

Ettevõttel on üks palgaline töötaja.

Ettevõtte peamine tegevusala on Ärinõustamine ja muu juhtimisalane nõustamine (70221 / EMTAK 2008). Teenust pakutakse erinevatele ettevõtetele projektipõhiselt lepingu alusel. Ettevõtte peamine ja pikajalisem klient on olnud Eesti Tarneahelate Juhtimise Ühing MTÜ, kellele pakutakse ühingu juhtimisalast nõustamist koostöölepingu alusel.

Supply Chain Guru pakub ka teisi juhtimisalaseid teenuseid nagu näiteks konverentside korraldamine, loengud, koolitused, ärinõustamine, mis puudutab tarneahela ja hankejuhtimise valdkonda. 2022 aastal teeniti müügitulu 39 432 eurot ( 2021.a 115 854 eurot), müügitulu vähenes 65,9 %.

SUPPLY CHAIN GURU OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.