Rohkema info nägemiseks:

ALDREHT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete garaazi- ja tööstusukselahenduste ning mitmete ehituslike teenuste pakkumisele, nagu PUR-vahuga soojustamisele ja üldehitustöödele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ALDREHTi, kus meie pühendumus tipptasemel ukse- ja isolatsioonilahenduste pakkumisele on vaieldamatu. Euroopa kvaliteedile ja kliendirahulolule keskendudes oleme end tööstusharu liidrina kehtestanud. Meie missioon on lihtne: meie erialaks on erinevate uste paigaldamine ja automatiseerimine ning PUR-vahtisolatsiooni teenused.

Meie tootevalikus on kaasaegsed garaaži- ja laouksed, tuletõkke kardinad ja terasuksed, mis on esteetiliselt meeldivad ning vastavad kõrgeimatele ohutus- ja efektiivsusstandarditele. Tõstetavad uksed, mis liiguvad vaevata, kuni ukseautomaatika süsteemideni, mis toovad mugavuse teie ellu, meie lahendused on loodud selleks, et tõsta teie kinnisvara väärtust ja funktsionaalsust. Meie PUR-vahtisolatsiooni teenused tagavad, et teie ruumid on energiatõhusad, säästes teie raha ja kaitstes keskkonda.

Meie ekspertide meeskond on välja õpetatud otse tootjate poolt, et tagada iga meie poolt pakutava paigalduse ja teenuse täpsus ja hoolikus. Oleme teie jaoks olemas ööpäevaringselt meie 24/7 hädaabiteenusega meie poolt paigaldatud uste jaoks, tagades, et abi on alati vaid kõne kaugusel.

ALDREHTis ei ole me lihtsalt tootemüüjad; me loome püsivaid suhteid oma klientidega, pakkudes isikupärastatud lahendusi ja erakordset järelmüügituge. Kutsume teid uurima meie veebisaiti, rohkem teada saama meie toodetest ja teenustest ning avastama, kuidas me saame teie projektis erinevust luua. Võtke meiega ühendust juba täna ja töötame koos, et leida teie vajadustele täiuslik lahendus.

Täname, et kaalute ALDREHT OÜ oma ukse- ja isolatsioonivajaduste jaoks. Ootame võimalust teenindada teid kvaliteedi ja usaldusväärsusega, mida väärite.

KONTAKT

ALDREHT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari

Suurepärased garaaziuksed ja kiire teenindus.

- Priit

Kvaliteetne töö ja sõbralik suhtumine. Jätkake sama hooga!

- Jaan

Täpsed ja kiired paigaldajad.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ALDREHT OÜ tegevusaruanne 2022

Aldreht OÜ põhilisteks tegevusaladeks on üldehitustööde teostamine, polüuretaan vahuga soojustamine ja garaažiuste/tulekindlate kardinate paigaldus. 2022.a. investeeriti masinatesse ja transpordivahenditesse. Järgnev majandusaasta ei too olulisi muudatusi ettevõtte tegevuses ja suuremaid investeeringuid ei ole plaanis teostada.

Dropdown

kõik artiklid

Õige tuletõkke kardina valimine oma ettevõttele

Tuletõkkekardinad on olulised komponendid kaasaegse hoone ohutuses, mis on mõeldud tule ja suitsu leviku takistamiseks hoone erinevate osade vahel. Need toimiva
ssb.ee
Tuletõkkekardinad on olulised komponendid kaasaegse hoone ohutuses, mis on mõeldud tule ja suitsu leviku takistamiseks hoone erinevate osade vahel. Need toimivad passiivse tulekaitse meetmena, mis võib päästa elusid ja vara, pakkudes kriitilist aega evakueerimiseks ja hädaabi reageerimiseks. On mitmesuguseid tuletõkkekardinaid. Iga tüüp sobib erinevatele keskkondadele ja nõuetele, pakkudes erinevaid kaitsetasemeid ja töörežiime. Tuleohutusstandardite mõistmine Kohalike ja rahvusvaheliste tuleohutusstandarditega vastavus on möödapääsmatu. Ettevõtted peavad tagama, et nende tuletõkkekardinad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.