Rohkema info nägemiseks:

SURVEPESU24.EE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1946; jälgijaid - 4. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta SURVEPESU24.EE OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

SURVEPESU24.EE OÜ juures oleme me rohkem kui lihtsalt teenusepakkuja; me oleme puhtuse kaitsjad ja puhta vee pakkujad. Meie teekond algas lihtsa, kuid võimsa missiooniga: pakkuda kõrgsurvepesu, ummistuste eemaldamist ja hädaolukorra veetarnimise lahendusi, mis ületavad ootusi ja tagavad meie kogukondade heaolu.

Meie teenuste valik, sealhulgas rasvapüüdurite tühjendamine ja puhastamine, ummistuste kõrvaldamine ja kanalisatsiooni- ja torustike survepesu, on loodud vee ja jäätmete olulise voolu taastamiseks ja säilitamiseks. Mõistame nende teenuste kriitilist olemust, mistõttu oleme pühendunud nende pakkumisele suurima professionaalsuse ja tõhususega.

Olgu selleks ehitusplats, mis vajab tehnilise vee kohaletoimetamist, toitlustusasutus, mis vajab usaldusväärset veevarustust, või elamu, mis seisab silmitsi ootamatu veekatkestusega, meie hädaolukorra veetarnimise teenused on seal, et tagada teie tegevuse jätkumine katkematult. Meie tipptasemel kanalisatsiooni inspekteerimine kiudkaameraga ja torude defektide tuvastamise tehnoloogiad võimaldavad meil tuvastada ja lahendada probleeme enne nende eskaleerumist, säästes teie aega ja raha.

Meie loosung, Puhas vool, puhas teenindus!, võtab kokku meie pühendumuse mitte ainult tööstusstandarditele vastamisele, vaid nende ületamisele. Oleme uhked oma võime üle pakkuda torude siseseinte põhjalikku puhastamist, taru funktsionaalsuse tagamist ja tõhusa veevoolu taastamist meie hoolika survepesu teenuse kaudu.

SURVEPESU24.EE OÜ usub regulaarsesse hooldusse ja inspekteerimisse, et ennetada probleeme enne nende tekkimist. Meie ekspertide meeskond on saadaval, et pakkuda torude mehaanilist puhastamist, keemilist ummistuste eemaldamist ja õhukanalite survepesu, tagades, et teie süsteemid töötavad alati parimal viisil.

Kutsume teid kogema erinevust, mida meie pühendunud teenus võib teha. Võtke meiega ühendust täna telefonil (+372) 5333 1111 või saatke meile e-kiri aadressil info@survepesu24.ee päringute esitamiseks või teenuse broneerimiseks. Aitame teil säilitada teie ettevõtte väärilist puhtust ja tõhusust.

Kontakt

SURVEPESU24.EE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Peeter O.

Settekaevude tühjendamine oli tehtud kiirelt ja korralikult, teenuse kvaliteet oli suurepärane.

- Kalle R.

Trasside survepesu oli väga efektiivne, torustik on nüüd sujuvamalt toimiv.

- Merle T.

Rasvapüüdurite tühjendamine sujus kiiresti ja korrektselt, meeskond oli väga professionaalne.

SURVEPESU24.EE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Survepesu24.ee põhitegevusala 2022 aasta oli kanalisatsioon ja heitveekäitlus , EMTAK kood 37001. 2022 aastal müügitulu moodustas 336 736 euro. OÜ Survepesu24.ee majandusaasta on alates 01 jaanuaril 2022.a. kuni 31 detsembrini 2022.a. Kasumiaruanne koostamisel on kasutatud skeem nr.1. Keskmine töötajate arv oli aruandeperioodil 4. Aruandeperioodil arvestati palkadeks kokku 44 680 euro. Erisoodustusi juhatuse liikmele ei osutatud. Juhatuse hinnangul on OÜ Survepesu24.ee jätkuvalt tegutsev majandusüksus. Juhatus kinnitab 2022.a aastaaruande koostamise õigsust ja täielikkust.

Dropdown

kõik artiklid

Milline on rasvapüüniste regulaarse puhastamise tähtsus?

Rasvapüünis, tuntud ka kui rasvaeraldaja, on torustiku seade, mis on mõeldud enamiku rasvade ja tahkete ainete kinnipüüdmiseks enne nende sattumist reovee kõrva
ssb.ee
Rasvapüünis, tuntud ka kui rasvaeraldaja, on torustiku seade, mis on mõeldud enamiku rasvade ja tahkete ainete kinnipüüdmiseks enne nende sattumist reovee kõrvaldamise süsteemi. Rasvapüünised on tavaliselt paigaldatud kommertsköökidesse ja teistesse asutustesse, kus toitu valmistatakse, ja need on hädavajalikud ummistuste vältimiseks ja puhta veevarustuse säilitamiseks. Rasvapüünised töötavad, aeglustades sooja või kuuma rasvase vee voolu, mis võimaldab sellel jahtuda. Vee jahtudes eraldub rasv ja õli ning tõuseb pinnale, samal ajal kui raskemad tahked ained vajuvad põhja. Jahenenud vesi, mis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.