Rohkema info nägemiseks:

VOH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1567; jälgijaid - 2. Arvustusi - 3; Artikleid 4+ "Kirjuta VOH OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

VOH OÜ-s usume, et looduse olemus on võimalik püüda ja tuua see oma koju, muutes eluruumi rahu ja mugavuse pühakojaks. Meie teekond algas lihtsa missiooniga: luua naturaalsed ja kvaliteetsed käsitsi valmistatud küünlad, mis valgustavad mitte ainult ümbrust, vaid parandavad ka teie heaolu.

Meie tootevalik, mis on valmistatud hoolikalt ja täpselt, sisaldab mitte ainult küünlaid, vaid ka kehahooldus-, juuksehooldus- ja suuhooldustooteid, seepi, koduspaa tarvikuid ja tekstiile, mis on loodud hellitama teie meeli ja tõstma teie igapäevaseid rituaale. Iga meie kollektsiooni ese on meie kvaliteedi, jätkusuutlikkuse ja ajatu käsitööoskuse ilu tunnistus.

Meie allkirjaküünlad, meie brändi keskpunkt, on enam kui lihtsalt valgusallikad. Need on elegantsi avaldus ja praktilisuse noogutus. Sündinud koostööst VOH OÜ ja keraamik Külly Allikvee vahel, on meie küünlad paigutatud minimalistlikesse, käsitsi valmistatud savipottidesse kaantega, mis on glasuuritud ja viimistletud maalilises Viljandimaal, Eestis. Täidetud naturaalse sojavahaga ja immutatud värskendava sidrunheina eeterliku õliga, on iga küünal ainulaadne kunstiteos, tuues tükikese Eesti maapiirkonda teie koju.

Meie küünlad on kujundatud olema praktilised, stiilsed ja ajatud. Need on suurepärane lisa igale interjöörile ja mõtlikud kingitused lähedastele. Kui küünal on ära põlenud, saab anumat kasutada uuesti näiteks vaasina, suhkrutoosina või stiilse hoidjana teie kirjutusvahenditele või ehetele, jätkates selle lugu teie kodus.

Uurige meie kollektsiooni ja leidke oma lemmikese. Tasuta tarne pakiautomaatidesse tellimustele üle 49€, pole kunagi olnud paremat aega kutsuda looduse olemus oma ellu. Ostke kohe ja liituge VOH OÜ perega, kus iga toode on samm harmoonilisema ja ilusama eluruumi poole.

Kontakt

VOH OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko P.

VOH OÜ tooted on mu enesehooldusrutiinis asendamatud.

- Priit S.

Olen nii rahul nende koduspaa tarvikutega - täiuslik lõõgastus igal õhtul.

- Marta T.

VOH OÜ tooted muudavad minu igapäevaelu elegantsemaks ja rahulikumaks.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kuidas lisada kodusesse keskkonda lõõgastavaid spaafunktsioone?

Oma kodu muutmine spaapuhkuseks on teekond rahu ja enesehoolduse poole. See on pühapaiga loomine, kus saad lõõgastuda, ennast taastada ja igapäevaelu stressist põgeneda. Selles postituses uurime viit viisi, kuidas muuta oma eluruum isiklikuks heaolu oaasiks, keskendudes jätkusuutlikkusele ja käsitöö kvaliteedile. Loo rahulik õhkkond Alusta ruumi korrastamisest. Minimalistlik lähenemine aitab saavutada spaale omase rahuliku ja rahustava keskkonna. Hoia alles ainult seda, mida vajad ja armastad, ning kasuta jätkusuutlikke hoiustamislahendusi korra hoidmiseks. Lisa taimi, looduslikku puitu ja

Dropdown

kõik artiklid

Millised on käsitööseepide eelised võrreldes kommertstooteatega?

Viimastel aastatel on käsitööseebi valmistamise kunstis toimunud märkimisväärne taaselustamine. See renessanss ei ole ainult puhtuse küsimus; see on loovuse, jä
ssb.ee
Viimastel aastatel on käsitööseebi valmistamise kunstis toimunud märkimisväärne taaselustamine. See renessanss ei ole ainult puhtuse küsimus; see on loovuse, jätkusuutlikkuse ja isikliku heaolu tähistamine. Käsitööseebi valmistajad, nagu VOH OÜ eesotsas, on selle liikumise eesrindel, ühendades traditsioonilisi tehnikaid kaasaegse esteetikaga, et luua tooteid, mis on nii ilusad kui ka funktsionaalsed. Meie nõudlike klientide jaoks peitub käsitööseepide võlu nende ainulaadses koostises ja isiklikus puudutuses, mis läheb igasse partiisse. Erinevalt kommertseepidest valmistatakse neid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.