Rohkema info nägemiseks:

PRINTERIABI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie ettevõte pakub mitmekülgset kontoritehnika lahenduste valikut, hõlmates printerite rendi, kasutatud seadmete müügi, keskkonnasõbralike toonerite taastamise ning kvaliteetse tehnikahoolduse.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud kontoritehnika lahenduste pakkumisele, mis vastavad tänapäeva ettevõtete vajadustele ja keskkonna säästlikkusele. Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kellel on aastatepikkune kogemus kontoritehnika valdkonnas. Meie missiooniks on tagada klientidele mitmekülgne ja tõhus kontoritehnika, mis aitab neil suurendada tootlikkust ja vähendada kulusid.

Meie meeskond on meie ettevõtte süda ja hing. Meie spetsialistid on valitud mitte ainult oma teadmiste ja oskuste, vaid ka pühendumuse ja kirglikkuse poolest, mis nad meie ettevõttele kaasa toovad. Iga meeskonnaliige jagab ühist eesmärki - pakkuda parimat kontoritehnika lahendust ja teenust meie klientidele.

Meie tegevusala:

  1. Printerite rendi teenus: Pakume laia valikut printerite rendilahendusi, mis vastavad nii väikeste kui suurte ettevõtete vajadustele. Meie rendipargis on kaasaegsed ja energiasäästlikud seadmed, mis aitavad klientidel vähendada trükikulutusi ja suurendada efektiivsust.

  2. Kasutatud seadmete müük: Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete kasutatud kontoriseadmete müügile. Pakume klientidele taskukohaseid ja usaldusväärseid seadmeid, mis aitavad neil saavutada oma ärieesmärke.

  3. Keskkonnasõbralikud toonerid: Oleme pühendunud keskkonnasõbraliku kontoritehnika propageerimisele. Pakume kvaliteetseid ja keskkonnasõbralikke toonereid, mis on taastatud ja taaskasutatud materjalidest. See aitab meie klientidel vähendada oma ökoloogilist jalajälge.

  4. Tehnikahooldus: Meie meeskonnal on oskused ja teadmised kontoritehnika hooldamiseks ning parandamiseks. Pakume kiiret ja usaldusväärset tehnikahooldust, tagades, et klientide seadmed toimiksid alati optimaalselt.

Kokkuvõttes, oleme pühendunud klientide abistamisele nende kontoritehnika vajaduste täitmisel, pakkudes usaldusväärseid ja keskkonnasõbralikke lahendusi. Meie meeskond on valmis klientidega koostööd tegema, et leida parimad lahendused nende konkreetsetele nõudmistele. Teie edu on meie edu!

Võtke meiega ühendust!

Vaata rohkem

PRINTERIABI OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari-Liis K.

Printeriabi OÜ on väga usaldusväärne ja kliendisõbralik ettevõte. Olen olnud väga rahul teenindusega ja kvaliteediga. Pean seda üheks parimaks kontoritehnika võimaluseks!

- Margus V.

Tänu Printeriabi OÜ-le olen säästnud palju aega ja raha! Teenindus on alati väga kiire ja abivalmis. Soovitan soojalt!

- Kadri M.

Printeriabi OÜ on väga professionaalne ja kvaliteetne. Olen täielikult rahul, et meie kontoril on nüüd terviklik tootmine ja printimine, tänu Printeriabi OÜ-le!

PRINTERIABI OÜ tegevusaruanne 2022

Äriühing, mille nimi on jäänud mainimata, loodi 10. augustil 2015. See oli päev, mil uus ettevõte sündis Eesti majandusmaastikul, valmis pakkuma oma teenuseid ja tooteid. Kuid nagu iga uus ettevõte, ei alustanud see kohe aktiivset majandustegevust. Selle asemel võttis ettevõte aega, et kõik vajalikud ettevalmistused teha, enne kui ta 1. oktoobril 2015. aastal täielikult tööle hakkas. Majandusaasta aruande koostamisel on ettevõte alati lähtunud raamatupidamise seadustest ja heast tavast. See tähendab, et kõik finantsaruanded ja -dokumendid on koostatud vastavalt kehtivatele seadustele ja

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas aitab printerite rent keskkonda säästa?

Keskkonnateadlikkus on muutumas üha olulisemaks ning selle mõju ei piirdu ainult isikliku eluga – see laieneb ka äritegevusele. PRINTERIABI OÜ seisab eesmärgi e
ssb.ee
Keskkonnateadlikkus on muutumas üha olulisemaks ning selle mõju ei piirdu ainult isikliku eluga – see laieneb ka äritegevusele. PRINTERIABI OÜ seisab eesmärgi eest propageerida keskkonnasõbralikke valikuid ka kontoritehnika valdkonnas. Tutvustame teile kahte olulist valikut – kasutatud printerid ja toonerite taastamise teenus, mis aitavad säästa nii loodust kui ka rahakotti. Uute seadmete soetamine võib tunduda kiire lahendusena, kuid mõtleme hetkeks: mis saab vanadest, kuid endiselt toimivatest seadmetest? Siin tuleb mängu keskkonnasäästlik valik – kasutatud printerid. PRINTERIABI OÜ pakub

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.