Rohkema info nägemiseks:

KATARIINA VANAVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 812; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KATARIINA VANAVARA OÜ kohta arvamuslugu!"

KATARIINA VANAVARA OÜ hetkeolukord

Juba 812 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 61 korda.

Tegevusaruanne 2023

Katariina Vanavara OÜ alustas tegevust 2015. aasta augustis. Ettevõtte tegevusalaks on kasutatud (antiikse) mööbli ning teiste sisustustoodete ost/müük. Kaup on pärit Lääne-Euroopast. Kaup ostetakse peamiselt eraisikutelt. Tegevust alustati Tartus, Võru tn 50 asuval poepinnal, septembrist 2015 võeti rendile laopind asukohaga Viljandi mnt 48, Tartu. 2017 aasta teisel poolel avati senisest neli korda suuremal pinnal kauplus Lõunakeskuse piirkonnas - Kogre tee 1, Räni küla. Uues kaupluses on müügipinda u 300 m2, lisaks samas hoones paiknev laopind.

Müüki teostatakse ka internetivahendusel - ettevõttel on olemas nii Facebooki lehekülg https://www.facebook.com/katariinavanavara/ kui ka koduleht: www.katariinavanavara.ee.

Seoses keerulise olukorraga jaekaubanuses 2023 aastal, oli paljju allahindlusi ja see tagas käibe jäämise 2022 a tasemele.

KATARIINA VANAVARA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.