Rohkema info nägemiseks:

HAUSTEC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Iga lõpetatud projekt innustab meid järjest rohkem ette võtma uusi väljakutseid, uusi projekte. Arendame ennast igapäevaselt, et pakkuda ainult parimat kvaliteeti.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Haustec OÜ on alates 2015. aastast tegutsenud peaprojekteerimisettevõte, mis on spetsialiseerunud klientide abistamisele nende idee algusest kuni valmisprojekti kasutusloani. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetset projekteerimisteenust, mis vastaks täpselt meie klientide vajadustele ja soovidele.

Meie meeskond koosneb kogenud ja pühendunud spetsialistidest, kellel on laialdased teadmised ja kogemused erinevates projektide valdkondades. Olgu tegemist elamute, ärihoonete või avalike rajatistega, oleme valmis aitama klientidel oma ideid ellu viia ning luua funktsionaalseid ja esteetiliselt meeldivaid lahendusi.

Meie teenuste hulka kuulub projekteerimise kõik aspektid, alates esialgsest ideest ja kavandamisest kuni ehitusloa taotlemise ja kasutusloa saamiseni. Meie eesmärk on tagada, et kliendid saaksid oma projektiga hõlpsalt ja tõhusalt edasi liikuda, ilma et nad peaksid muretsema bürokraatia või tehniliste detailide pärast.

Haustec OÜ püüab alati pakkuda parimat võimalikku teenust ja teha koostööd klientidega, et aidata neil saavutada oma ehitus- ja projekteerimisprotsessides edu. Oleme uhked oma saavutuste üle ja ootame alati uusi väljakutseid ning võimalust aidata klientidel oma ehitusprojektid edukalt ellu viia.

Võta meiega ühendust!

Vaata rohkem

HAUSTEC OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Reimo R.

Ma ei suuda piisavalt rõhutada, kui rahul ma olen Haustec OÜ teenustega. Neil on tõeliselt professionaalne ja kogenud meeskond, kes aitas mind minu projekti algusest peale.

- Kai K.

Haustec OÜ on olnud minu projekti arengu võtmeisik. Nende pühendumine ja oskused on muljetavaldavad. Nad suutsid mu ideed muuta reaalsuseks, tehes kõik vajaliku, et hankida load ja tagada, et kõik vastaks kvaliteedistandarditele.

- Hanna H.

Haustec OÜ on olnud minu ehitusprojekti kõige olulisem ressurss. Nad on näidanud üles suurepärast oskust ja teadmisi igas etapis, alates projekti algusest kuni lõpuni. Ma hindan nende kiiret ja tõhusat tegutsemist, aidates mul saada vajalikke lube ja tagades, et kõik sujub sujuvalt.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

HAUSTEC OÜ tegevusaruanne 2022

Haustec OÜ on ettevõte, mis asutati 26. augustil 2015. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud ehitusliku insener-tehnilise projekteerimise ja nõustamise valdkonnale, pakkudes oma klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. Haustec OÜ on tõestanud end tugeva ja stabiilse ettevõttena, millel on pidev kasv ja areng. Haustec OÜ 2022. aasta müügitulu oli muljetavaldav 208 500 eurot. See näitaja on eriti märkimisväärne, kuna ettevõtte põhitegevusalast tulenev müük moodustas sellest summast 100%. See tähendab, et Haustec OÜ on oma valdkonnas väga edukas ja suudab oma

Dropdown

kõik artiklid

Milleks tuleb ehitise planeerimisel võtta aega?

Ehitusprojekti planeerimine on keeruline ja ajakasutuslik protsess, mis nõuab põhjalikku analüüsi ja planeerimist. Aja planeerimine tagab, et teil on piisavalt
ssb.ee
Ehitusprojekti planeerimine on keeruline ja ajakasutuslik protsess, mis nõuab põhjalikku analüüsi ja planeerimist. Aja planeerimine tagab, et teil on piisavalt aega ja ressursse projekti algusest lõpuni läbi mõelda, planeerida ja teostada. Siin on mõned põhjused, miks ehitusprojekti planeerimisel aja võtmine on oluline: Nõuetekohased tehnilised ja funktsionaalsed nõuded: Hoonete ehitamisel on vaja täita mitmeid tehnilisi ja funktsionaalseid nõudeid, mis on seotud ohutuse, turvalisuse ja kvaliteediga. Aega planeerides saate kindlustada, et teie projekt vastab nõuetele. Kvaliteetne ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.