Rohkema info nägemiseks:

KBS EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikke ehitus- ja remonditeenuseid, muutes klientide unistused käegakatsutavaks reaalsuseks!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Oleme ehitusettevõte, kes südamest soovib pakkuda terviklikke ehitus- ja remonditeenuseid, kujundades klientide unistusi ja pärandit. Meie eesmärk on muuta ideed käegakatsutavaks reaalsuseks, olgu tegemist intiimse eramu või suurema ehitusprojektiga. Pakume professionaalsust, kvaliteeti ja pühendumust, et luua ruume, mis peavad vastu ajale ja kujunevad elulugude taustaks.

Meie lugu algab iga klienti inspireeriva unistusega, mida me kavatseme ellu viia. Olgu see siis uue kodu ehitamine või olemasoleva renoveerimine, meie meeskond on pühendunud iga projekti detailide täiuslikkusele. Me ei lihtsalt ehita hooneid, vaid loome koos klientidega pärandit, mis kestab põlvest põlve.

Alustame igat projekti sügava mõistmisega, keskendudes klientide visioonidele ja vajadustele. Meie ekspertide oskused ulatuvad esialgsest välitööst kuni viimistluseni, tagades, et iga etapp on täidetud tipptasemel. Ühendame kvaliteetse materjali ja nutika disaini, et luua ruume, mis on nii funktsionaalsed kui ka kaunid.

Meie lähenemine on koostöökeskne, mis tähendab, et meie klientide unistused on meie jaoks prioriteet. Tiheda koostöö kaudu tagame, et iga ehitusetapp vastab nende visioonile ja ületab ootusi. Meie moto "Unistuste loomine, pärandi kujundamine!" on meie pühendumuse väljendus luua ruume, mis jäävad meelde mitte ainult täna, vaid ka homme ja tulevaste põlvkondade jaoks.

KBS EHITUS OÜ on rohkem kui lihtsalt ehitusfirma; oleme partnerid oma klientide unistuste teekonnal. Koos loome mitte ainult struktuure, vaid ka armastuse, rõõmu ja eluaegse pärandiga kodusid, mis jäävad meie klientidele südamesse alatiseks.

KBS EHITUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart K.

Olen äärmiselt rahul ettevõtte ehitusteenustega! Nad olid kiired, professionaalsed ja väga kliendisõbralikud.

- Jaan O.

Suurepärane kogemus! Ehitustööd tehti täpselt kokkulepitud ajakavas ja eelarves.

- Andres H.

Ei saa kuidagi rohkem kiita ettevõtte ehitusteenuseid. Nad olid alati kohal õigel ajal ja töötasid väga efektiivselt.

KBS EHITUS OÜ tegevusaruanne 2023

KBS Ehitus OÜ on asutatud 2015. aasta teises pooles ning ettevõtte põhitegevusalaks on ehitusteenuste osutamine. 2023.aastal moodustas 100% müügitulust põhitegevus. Majandusaasta lõppes 1041 eurose kasumiga. 2024.aastal jätkatakse sama tegevusega. Aruandeaastal oli ettevõttes keskmiselt 1 töötaja, palgakulu moodustas 11 662 eurot. Oma osasid majandusaastal omandatud või tagatiseks võetud ega võõrandatud ei ole.

Dropdown

kõik artiklid

5 trendi, mis kujundavad eramajade ehituse tulevikku

Eramajade ehitusmaastik areneb kiiresti, mõjutatuna tehnoloogilistest edusammudest, keskkonnaküsimustest ja muutuvatest koduomanike eelistustest. Juhtiva ehitus
ssb.ee
Eramajade ehitusmaastik areneb kiiresti, mõjutatuna tehnoloogilistest edusammudest, keskkonnaküsimustest ja muutuvatest koduomanike eelistustest. Juhtiva ehitusettevõttena on KBS EHITUS OÜ nendes suundumustes eesrindel, tagades, et meie klientide kodud on mitte ainult kaasaegsed ja mugavad, vaid ka jätkusuutlikud ja tulevikukindlad. Siin on viis peamist trendi, mis kujundavad eramajade ehituse tulevikku. 1. Jätkusuutlikud ja keskkonnasõbralikud ehituspraktikad Energiatõhusad kodud ei ole enam luksus, vaid kaasaegse ehituse standard. Tehnikad nagu parem soojustus, kõrge efektiivsusega aknad

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.