Rohkema info nägemiseks:

ARTER KINNISVARA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 917; jälgijaid - 165. Arvustusi - 1; Artikleid 10+ "Kirjuta ARTER KINNISVARA OÜ kohta arvamuslugu!"

ARTER KINNISVARA OÜ tegevusaruanne 2023

Arter Kinnisvara OÜ-le (endise nimega Tiigiveski Arendus OÜ) kuuluvad kinnistud Tallinnas Liivalaia tänava piirkonnas kogupindalaga 11 920 m2. Ettevõte on rajamas multifunktsionaalset hoonekompleksi, mis koosneb 28- ja 15-korruselisest büroohoonest ja 9-korruselisest korterhotellist ning neid ühendavast keskhoonest koos parkimismajaga. Kokku 44 tuhande m² üüripinnaga kvartalisse tuleb 34 tuhat m² kõrgekvaliteedilist büroopinda, 6 tuhat m² erinevaid toitlustus- ja teeninduspindu ning 4 tuhat m² üürikortereid. Lisaks büroopinnale pakutakse kompleksis mitmesuguseid teenuseid nagu spordiklubi
Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Hinnatud tippkokk Silver Saa ja toitlustusettevõtja Toomas Lillemets avavad Arteri kvartalis uue restorani

Falstaffi aasta kokk  Silver Saa ja toitlustusettevõtja Toomas Lillemets avavad novembris Arteri kvartalis vahemere kööki pakkuva pagarikoja ja restorani Aroma.
arter.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.